29
HUH
14.00
Edustus Naiset , Naisten Ykkönen

NJS - EBK  1 - 0

Nurmijärvi, Klaukkala TN

NJS-EBK LAUANTAINA KLAUKKALASSA

Kahdella tappiolla Naisten Ykkösen aloittanut NJS kohtaa kotitekonurmella Klaukkalassa espoolaisen EBK:n. Ottelu vihelletään käyntiin lauantaina 29.4. klo 14.00. Tervetuloa katsomoon ja potkaisemaan Wappu käyntiin wauhdikkaan jalkapallon parissa!

Aktiivisen energisellä peli-ilmeellä kauden aloittanut NJS on parantanut viikko viikolta otteitaan ja ilahduttavaa on ollut varsinkin otteluiden värikkyys. Palokärjet ovat luoneet varmoja maalipaikkoja verrattain ison määrän ja onnistunut myöskin viimeistelemään maalin jo neljä kertaa. Huolellisuudella ja rahtusella onnea (vapun kunniaksi: paremmalla munkilla) maaleja olisi nähty enemmänkin niin avauskierroksella kuin Kotkan kohtaamisessa.

Vastustajan tekemiä vastaiskumaaleja on puolestaan edeltänyt harkitsematon pelaaminen ja kenttätasapainon kellahtaminen. Huolellisuutta viimeistelyyn ja tasapainoa kentälle; näitä parantamalla päävalmentaja Joana Martinsin ryhmä voi odottaa EBK-pelistä hyvää tulosta.

Täydet minuutit kahdessa ensimmäisessä ottelussa ovat Palokärjistä pelanneet maalivahti Sini Kyllönen, hyökkääjä Anni Pajuoja (kaksi tehtyä maalia), keskikenttäpelaaja Senni Nurkkala ja puolustaja Hertta Lammio.

Hyvin alkanut farmiyhteistyö helsinkiläisen liigaseuran HPS:n kanssa on tuonut useita pirteitä pelaajia Palokärjille tutuiksi. Hopsilaiset ovat tuoneet pallollisen osaamisensa lisäksi joukkueeseen tiukkaa taisteluilmettä, juonikkuutta ja vahvaa kamppailupelaamista.

Tuttu vieras

Talvikaudella NJS ja EBK kohtasivat kahdesti. Kumpikin vei nimiinsä yhden harjoitusottelun vieraskentällä. Ykkösen huippukaudellaan 2021 NJS onnistui voittamaan EBK:n niin kotona kuin vieraissa. Kausi 2021 oli myös EBK:lle ensimmäinen Ykkösessä seuran pelattua sitä ennen useamman kauden ajan Kakkosessa.

Kuluvan kauden EBK on aloittanut kahdella voitolla. Sarjassa viimeisenä olevan Ilves/2:n EBK voitti Tampereella 1-0 ja sarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva Pallo-Iirot kellistyi Keski-Espoossa 2-1.

EBK:n tehokkaimpana pelaajana kauden avausmatseissa on häärinyt hyökkääjä Anne Koistinen kahdella maalillaan. Viime kaudella Lohjan Pallon Nelosesta Kolmoseen nostanut Koistinen voitti Nelosen maalipörssin näytöstyyliin 29 maalilla. Jalkapallointoilijat saattavat muistaa Koistisen myös lupaavana maalivahtina, sillä hän on edustanut hanskat kädessä Suomea 93-syntyneiden tyttöjen maajoukkueessa ollessaan 16-vuotias.

Palokärki-kannattajille tuttuja pelaajia EBK:lta löytyy muutamia. Maalivahti Kerttu Karresmaa ja keskikentän Sini Mäkinen pelasivat NJS-väreissä viime kaudella Kansallista Liigaa. Karresmaa pelasi Palokärjissä seitsemän ottelua ollen maalilla mm. NJS-historian ensimmäisessä liigavoitossa Tampereella syyskuussa 2022. Mäkinen pelasi viittä ottelua lukuun ottamatta jokaisessa NJS:n liigamatsissa.

Tervetuloa kannustamaan Palokärjet voittoon!

Ottelun kuuluttaa Tommi Tienhaara ja erotuomarina toimii Mick Grönroos Keski-Uudenmaan Jalkapalloerotuomarikerhosta.

(kuva: Milla Vesanto)

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18