29
HUH
14.00
Edustus Naiset , Naisten Ykkönen

NJS - EBK  1 - 0

Nurmijärvi, Klaukkala TN

​NJS-EBK 1-0 (0-0)

Naisten Ykkösen kolmannen kierroksen ottelussa Klaukkalassa NJS otti mittaa espoolaisesta EBK:sta. Vaikka vappuvapaat ja sade- sekä raekuurot verottivatkin tekonurmen Palokärkikatsomosta kannattajia, pystyi kotijoukkue tarjoamaan paikalle tulleille uskollisille tukijoilleen kauden avausvoiton.Moitteettomasti esiintynyt puolustus, nöyrästi kahteen suuntaan uurastanut keskikenttä, hyvin prässänneet hyökkääjät ja varmaotteinen maalivahti Sini Kyllönen olivat avaimet voittoon. Maalittoman lukon mursi lopulta keskikentän Tessa Tuomela, joka niittasi pallon EBK-maaliin ottelun 87. peliminuutilla.


Miten se maali oikein syntyikään, Tessa Tuomela?

"Muistan että siinä hyökkäyksessä oli aika viimeisiä mahiksia tehdä maali, meillä oli ollut paljon hyviä paikkoja aiemmin. Emmi (Manninen) riisti pallon ja Anni (Pajuoja) levitti heti Dolmalle (Gurung). Lähdin mukaan Dolman hyökkäykseen. Dolma keskitti ja Matu (Matilda Kataja) veti maalin edestä hyvän vedon ylärimaan. Pallo lähti siitä pomppimaan boxin reunaa kohti, missä mä olin. Oli pakko vetää suoraan, kun siinä oli paljon pelaajia lähellä. Muistan että se pallo pomppi suht korkealle, yritin vain saada hyvän ja rauhallisen vedon maalia kohti ja sinne upposi!"


Mitä tunteita maali herätti?

"Tuli semmoinen riemufiilis, että mitä just tapahtui! Mun edellisestä maalista on aikaa ja muutenkin huikeata, että oltiin niin lähellä monta kertaa mennä johtoon ja sitten vihdoin se maali tuli.

Käännyin ja kaikki juoksi mun syliin ja se fiilis oli niiiin ihana, kaikki oli niin iloisia ja varmasti helpottuneita. Tuskin unohdan tuota hetkeen!

Sitten tuli vielä neljä lisäminuuttia, se loppu oli kovaa painetta, että ei tehdä mitään ylimääräisiä virheitä, mutta kaikki teki yhdessä duunia loppuun asti ja oli kyllä huikea peli kaikilta!"

NJS avauskokoonpano:

1 Sini Kyllönen, mv, C

2 Ella Pesonen

3 Matilda Kataja

8 Silja Kuronen (vaihto 85')

11 Anni Pajuoja (vaihto 89')

18 Senni Nurkkala

19 Helmi Lahtinen

22 Milla Lehtomaa (vaihto 56')

25 Milla Himberg

27 Dolma Gurung

28 Hertta Lammio


NJS vaihtopelaajat:

7 Ella Konttinen

9 Anni Suutari (sisään 89')

10 Tessa Tuomela (sisään 56')

16 Siiri Nieminen

17 Emmi Manninen (sisään 85')

20 Emmi Lehto

23 Inkaliina Nurminen


Lauantaina 6.5. NJS-naiset matkaavat Jyväskylään JyPK:n vieraaksi.

(kuvat: Milla Vesanto)

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18