Kausi 2021-2022
T2011-2012Julkaistu: 30.11.2022 19.41

Kausi 2021-2022

Kausi 2021-2022 sai virallisen päätöksensä viime perjantaina, kun Urheilupuiston auditoriossa vietettiin seuran päättäjäisiä. Mukana päättäjäisissä oli myös iso joukko T11-12 tyttöjä ja valmentajia. Oman porukan kesken päättäjäisiä juhlittiin jo pari viikkoa sitten lasersodassa urheillen ja Raxissa herkutellen. Mukana joukkueen omissa päättäjäisissä oli 43 tyttöä ja 9 valmentajaa. Joukkomme on siis kasvanut huikealla tavalla viime vuodesta ja olemme saaneet mukaamme monia uusia pelureita ja onneksemme myös vanhat huipputyypit ovat viihtyneet joukkueessa.

Katseet ovat jo vahvasti kohti uutta kautta, mutta tässä lyhyt katsaus menneeseen.

2011 ja 2012 syntyneiden tyttöjen yhdistäminen yhdeksi porukaksi on selvästi ollut onnistunut ratkaisu. Kaikille on löytynyt omantasoinen porukka, jossa on mahdollista saada onnistumisen kokemuksia, mutta myös sopivasti haastetta niin peleissä kuin myös treeneissä. Peliryhmät ovat eläneet kauden aikana ja välillä on myös pelattu ikäryhmien mukaisilla joukkueilla. Viime kauden valmennuksesta vastasi huippukoutsimme Sampo Yrjölä apunaan joukko vanhempivalmentajia. Uusi kausi jouduttiin kuitenkin aloittamaan ilman vastuuvalmentajaa Sampon siirtyessä syksyn alussa opintojen pariin Lappeenrantaan. Tämä oli joukkueellemme sekä koko seuralle suuri menetys, mutta onneksi meillä on mahtavat vanhempivalmentajat, jotka pitivät laivan pinnalla ja oikeassa kurssissa.
Marraskuun lopussa mukaan on iloksemme kuitenkin saatu uusi vastuuvalmentaja Joana Martins, joka valmentaa joukkueemme lisäksi myös naisten edustusjoukkuetta. Tervetuloa mukaan huikeaan porukkaan Joana!

Koko kausi on saatu harjoitella säännöllisesti kolme kertaa viikossa, minkä lisäksi kesällä pelejä oli noin yksi per viikko. Talvikaudella tytöt treenasivat NuVoLi:n ohjaajan johdolla oheisharjoitteena voimistelua, minkä lisäksi pelejä ja turnauksia oli säännöllisesti. Kesän pelejä on pelattu kolmella eri peliryhmällä: 2011 ja 2012 syntyneistä tytöistä koostunut musta ryhmä pelasi kesäkaudella 2011 syntyneiden 1. sarjaa ja sininen 4. sarjaa ja 2012 syntyneistä koostunut valkoinen peliryhmä puolestaan pelasi 2012 syntyneiden 5. sarjaa. 2012 syntyneet tytöt ovat saaneet hienosti kiinni 8 vs 8 pelityylistä ja joukkuepelaamisen kehittyminen on ollut hienoa katseltavaa.

Kauteen mahtui myös tottakai paljon hienoja turnauksia. Kevätkaudella valkoinen ja sininen peliryhmä pelasivat NJS:n Minareita ja musta peliryhmä suljettua T10 kilpasarjaa. Valkoinen ja sininen joukkue osallistuivat liiton Karuselliturnaukseen ja musta ja sininen ryhmä KäPa:n kevätturnaukseen, josta kotiintuomisena oli kilpasarjan pronssimitalit. Kesän huipennukseen, eli StadiCuppiin osallistuttiin kolmella peliryhmällä ja HesaCuppiin kahdella. Syksyllä sininen ja valkoinen ryhmä pelasivat HLV Ilo Cupissa valkoisten sijoittuessa upeasti viidenneksi ja sinisten voittaessa pronssia. Sampon viimeiseksi turnaukseksi jääneessä Lohja Cupissa musta peliryhmä nappasi jälleen kilpasarjasta pronssia häviämättä peliäkään (pronssiotteluun jouduttiin kismittävästi maalierolla). Tämä oli hieno päätös Sampon ajalle tyttöjen kanssa. Hyvien harjoitteiden, pelitaitojen ja peliälyn lisäksi tytöt saivat Sampolta jotain vielä paljon tärkeämpää: läsnäoloa ja välittämistä. Syksyn karuselliturnauksessa pelattiin 2012 ja 2011 syntyneiden tyttöjen keskinäinen hegemoniaottelu, joka päättyi tiukan väännön päätteeksi tasuriin. Syyskuun ValttiCupista tuotiin kotiintuomisina hieno hopeapokaali mustan peliryhmän toimesta.

Tästä upeasta tyttöporukasta ei energiaa puutu! Jos sinä kiinnostuit futiksesta, tule ihmeessä mukaan. Lisätietoja aloittamisesta löydät täältä.
Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18