Joukkueen maksut
P2014Julkaistu: 02.01.2024 16.00

Joukkueen maksut

Joukkueen maksut

Joukkueen maksut kaudella 2023-2024

  • Kuukausimaksu 60 €

Seuran jäsen- ja toimintamaksut kaudella 2023-2024

  • Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 85 €, joka veloitetaan joukkueen kautta tammikuussa.
  • Seuran toimintamaksu on 17 €/kuukausi, joka veloitetaan joukkueen kautta joka kuukausi.

Kuukausimaksuihin sisältyvät harjoitukset (3 kertaa/viikko) kenttä- ja hallimaksuineen, NJS miniturnaukset (minarit) sekä valmennusmaksut. Palloliiton vaatiman pelipassin ja vakuutuksen pelaaja hankkii itse vuodelle 2024.

Joistakin turnauksista voidaan periä pelaajakohtainen osallistumismaksu noin 10-20 €/pelaaja. Lisäksi mahdolliset majoitus- ja ruokailukulut.

Uudet pelaajat pääsevät kokeilemaan toimintaamme maksutta (noin kahden viikon ajan). Tämän ajan seuran kokeiluvakuutus on voimassa.

Lisätietoa seuran maksuista: Nurmijärven Jalkapalloseura ry - Maksut (njs.fi)

Joukkueessa lopettaminen

6 § SEURASTA EROAMINEN Jäsenellä on oikeus erota seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti johtokunnalle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla erosta seuran kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Irtisanomisaika on yksi kuukausi eroilmoituksen tekemisestä. Jo maksettuja maksuja ei palauteta irtisanomisen yhteydessä. Jäsenmaksuvelvollisuus säilyy kuluvan vuoden loppuun ja toimintamaksuvelvollisuus irtisanomisajan loppuun.

Irtisanoutumisaika on yksi kuukausi. Eli mikäli pelaaja irtisanoutuu esimerkiksi tammikuussa, tulee hänen maksaa vielä helmikuun kuukausimaksu. Irtisanouduttaessa on palautettava lainapelipaita/paidat joukkueen johtajalle.

Joukkueen uusimmat uutiset

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18