9
KES
19.00
Edustus Miehet, Kakkonen

JäPS - NJS NJS   3 - 0

Järvenpää N

Otteluennakko JäPS-NJS otteluun 

Keskiviikkona 9.6 NJS kohtaa Järvenpään nurmella Järvenpään Palloseuran, JäPS:n. JäPS on aloittanut kauden hyvin vahvasti, kun kahdesta ottelusta on täysi pistepotti taskussa. Kotona kaatui selvin 5-1 lukemin Kiffen ja Kotkassa 1-2 lukemin PeKa. Molemmissa otteluissa järvenpääläisten maaliin tehty osuma on tullut rangaistuspotkusta.

JäPS joukkueena on jonkin verran muuttunut viime kaudesta. Merkittävinä lähtijöinä veljekset Lum ja Kron Rexhepi, sekä Jesse Sundström. Uusia vahvistuksia on kuitenkin rantautunut Järvenpäähän täksi kaudeksi. Näitä ovat muun muassa Aleksi Ristola (aik. seurat TPS, MYPA, PK-35, HIFK Veikkausliigaa) ja Joakim Ärilä, joka edusti Palokärkiä kaudella 2019. Alkutalvesta NJS:n mukana ollut Ahmed Alaeddine siirtyi Nurmijärveltä Järvenpäähän, jossa veli Ala pelasi jo aikaisemmin.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolme kertaa, molemmat joukkueet voittivat kertaalleen maalin erolla ja kerran päädyttiin tasapeliin 2-2 lukemilla. Otteluun lisää mielenkiintoa tuo molempia joukkueita edustaneet pelaajat. Palokärjissä "Jäpsiä" aikaisemmin edustaneet Akseli Pohjantähti, Nico Pyykölä ja Aziz Bhar. Vastaavasti JäPS:n puolella jo aikaisemmin mainitut Alaeddine ja Ärilä.

NJS päävalmentaja Tema Savukoski pohtii tulevan matsin alla. "- Jäps on tälle kaudelle kasannut erittäin laadukkaat ja laajan nipun. He ovat aloittaneet erittäin vakuuttavasti ensimmäiset ottelut. eikä heidän kone ole yskinyt. Meidän pitää pystyä pelaa ehjä 90min, pyrkiä puolustaa laadukkaasti heidän erittäin vaaralliset erikoistilanteet."

Joukkue pääsee suhteellisen terveellä kokoonpanolla Järvenpään vierailulle. Kokoonpanosta vielä hetken uupuu Samu Leppälä ja Reko Räsänen, jotka ovat jo osittain joukkueen mukana. Markus Laihasen loukkaantumisesta saadaan viikon aikana lisää infoa.

Kuvat: Matti Murto