24
HUH
17.00
Edustus Miehet, Harjoitusottelu

NJS NJS - GrIFK  

Klaukkala TN

Otteluennakko GrIFK peliin

Huomenna Klaukkalan tekonurmella Palokärkiä vastaan astelee Kauniaisista GrIFK. NJS on kohdannut ”Granin” kahtena edellisenä pre-seasonina. Molemmilla kerroilla Grani on ollut parempi. Vuonna 2019 Klaukkalassa 0-2 lukemin ja viime vuonna koronatauon jälkeen, juuri ennen sarjaa, joukkueet kohtasivat Kauniaisten keskuskentällä, jossa Grani voitti 2-1 lukemin. NJS maalista vastasi tällöin Samuel Tammivuori.

GrIFK on mielenkiintoinen sekoitus kokeneita sarjajyriä ja nuoria jätkiä. Kokemusta tuovat esimerkiksi Juha Hakola (ulkomailla edustanut Willem 2, FC Flora, Ferencvaros), Petter Meyer ( Jaro, SJK ja Kakkosen maalikuningas pariin kertaan) toki listaa voisi jatkaa monella kovalla nimellä. Nuorisosta mielenkiintoisia nimiä löytyy muun muassa Joel Lahtinen. Joukkueen päävalmentaja vaihtui tälle kaudelle, kun Jari Europaeus jäi sivuun ja tilalle tuli Malmilla hyvää tulosta tehnyt Jyri Nieminen. Jyrin apuna jatkaa jo pitkään Granissa viihtynyt Mark Soutar. GrIFK on kohdannut edellisissä otteluissa Jäpsin ja KäPan. Jäps oli vahvempi 4-1 lukemin ja KäPan kanssa peli päättyi 2-2 lukemiin.

NJS puolestaan onnistui viime viikonloppuna voittamaan KäPan Akseli Pohjantähden ja Janar Georgin maaleilla. Joukkue sai toisella puoliajalla 35 minuutin ajan harjoitella yhden miehen ylivoimalla pelaamista ja se onnistuttiin hyvin hyödyntämään.

"Huomenna vastassa on erittäin kokenut joukkue meidän nuorelle joukkueellemme. Poissaolojen myötä joudumme kokeilemaan muutamia muutoksia pelipaikoissa ja mukava nähdä kuinka pojat selviytyvät uusilla paikoilla. Huomenna meidän pitää pystyä olemaan aktiivisempia ja yhtenäisempiä, jotta pelistä saadaan hyvä tulos." - Vastuuvalmentaja Savukoski

NJS joutuu lähtemään huomiseen otteluun hyvin kapealla kokoonpanolla, kun pelaajistosta on eri syiden takia poissa 11 kaveria. PK-35 tarjoaa huomiseen peliin apuun Niklas Jokiniemen.

Sääennuste lupaa huomiselle +4- +6 astetta ja mahdollisia kuurosateita.

Ottelu pelataan ilman yleisöä!