20
MAA
12.00
Edustus Miehet, Harjoitusottelu

NJS - Atlantis FC  

Klaukkalan Tekonurmi

Otteluennakko: NJS - Atlantis FC

Nurmijärven Jalkapalloseuran Miesten Edustusjoukkue jatkaa huomenna valmistautumista pelien muodossa, kun vieraaksi saapuu Helsingistä Atlantis FC. Seura on perustettu vuonna 1995 ja nuoresta iästään huolimatta omaa vaiherikkaan historian. Kansainvälisestä kokoonpanosta löytyy pelaajia aina kaukaisesta Savosta Sierra Leoniin. Atlantiksella lähtee tällä kertaa toinen kausi Kakkosessa. Joukkue on kovasti vahvistunut Savon suunnalta, viimeisempänä Sammy Ndjock, joka oli mukana Kamerunin maajoukkueessa vuoden 2014 MM-kisoissa. Joukkueen valmennuksesta vastaa tällä kaudella taas Mikkelistä tullut Tommi Ekmark. Atlantis pelaa tulevalla kaudella Palokärkien kanssa samassa Kakkosen A-lohkossa. Tällä tietoa joukkueet kohtaavat Äitienpäivä sunnuntaina 9.5 Klaukkalassa ja 24.7. Lauantaina Pukinmäen nurmella toisensa.

NJS valmennuksesta Savukoskelle ja Pyhällölle Atlantis on hyvin tuttu, kun silloin nuoret miehen olivat mukana seuran edustuksen valmennuksessa. Seura nousi silloin, vuonna 2004, 1-divariin ja kaudella 2006 oli lähellä nousta Veikkausliigaan, mutta Oulussa AC Oulu oli viimeisessä pelissä parempi 2-0 jopa 4717 katsojan edessä.

NJS pelasi viime viikonloppuna Honka Akatemia vastaan Klaukkalassa. Peli päättyi 0-0 lukemiin. Joukkue puolusti toisen kerran talven aikana nollan omaan päähän, samalla ottelun ollessa ensimmäinen kerta talven aikana, kun joukkue ei onnistunut tekemään maalia vastustajan maaliin. Tällä viikolla joukkue on normaalia enemmän hikoillut harjoituksissa ja painanut hommia kohti kesän pelejä. Huomenna peliminuutteja ja näytönpaikkoja tulee saamaan talven aikana vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat, sekä pari testipelaajaa.

Joukkueen terveystilanne on aika lailla sama mitä viime viikolla. Akseli Pohjantähti on pystynyt jo tovin harjoittelemaan joukkueen mukana ja nähdään huomenna pelissä hakemassa pelituntumaa. Huomenna myös mahdollisesti nähdään Onni Soiniemen debyytti joukkueen pelaavassa kokoonpanossa tänä talvena, kun herra on päässyt lomille valtion palveluksesta.

Ottelu pelataan ilman yleisöä. Peli alkaa klo.12.00 Klaukkalan tekonurmella!