Edustus Miehet, Kakkonen

NJS NJS - KäPa  0 - 0

Klaukkala N

NJS kotiavauksessa maalittomaan tasapeliin KäPan kanssa

NJS pelasi viime perjantaina kauden 2021 kotiavauksen Käpylän Palloa vastaan. Ottelu oli myös ensimmäinen tänä vuonna, johon yleisö saivat tulla paikan päälle. 90 minuutin väännön jälkeen joukkueet tasasivat pisteet 0–0 lukemin. Ottelussa NJS loi ensimmäisellä jaksolla 3–4 hyvää maalipaikkaa, joista olisi ollut mahdollisuudet tehdä maali tai toinenkin. Toisella jaksolla paremmat paikat olivat vierailija KäPa:lla, jolla paras paikka syntyi juuri ottelun lopussa kulmapotkusta, mutta Aleksi Kilpeläinen pelasti maaliviivalta maalin syntymisen. Loppujen lopuksi kotijoukkue saa olla tyytyväinen saatuun pisteeseen, juuri toisen puoliajan paineen myötä.

Kuvassa Palokärjistä etualalla Jonathan Ndongala ja taustalla Matti Kaipio

Palokärjet on nyt aloittanut kauden voitolla Myllykoskelta ja tasapelillä. Oma maali on onnistuttu pitämään puhtaana täydet 180 minuuttia. Nollapelin rikkomista kokeilee seuraavaksi JäPS, jonka vieraaksi Palokärjet matkaa huomenna keskiviikkona. Otteluennakko JäPS-otteluun luettavissa myös verkkosivuilta! Seuraavan kerran Klaukkalassa pelataan sunnuntaina 13.6 kun vastaan astuu Lahden Reipas!

Kuvat: Matti Murto