29
TOU
17.00
Edustus Miehet, Kakkonen

MYPA - NJS   0 - 2

Myllykoski

Otteluennakko MYPA peliin 29.5

Lauantaina 29.5 klo 17.00 alkaa vihdoin Miesten Kakkosen A-lohko ja sarjan avausotteluna on MYPA – NJS, Kouvolan KSOY Areenalla.

MYPA ei ole uusi vastustaja NJS:lle, sillä joukkueet kohtasivat jo kaudella 2018. Klaukkalassa pelatussa ottelussa pisteet jaettiin pelin päättyessä 2-2. Vastaavasti Myllykoskella MYPA oli 2-0 lukemin parempi. Tuon ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus nousi hetkessä otsikoihin. Lehdistötilaisuus ja sen tarina luettavissa tämän linkin takana https://pallomeri.net/njs-valmentaja-erikoinen-skauttaus/

Kauden 2018 jälkeen MYPA nousi kahdeksi kaudeksi sarjaporrasta ylemmäksi Ykköseen.

Täksi kaudeksi MYPA kokoonpano on jonkin verran muuttunut edelliskaudesta. Merkittäviä lähtijöitä ovat olleet ainakin Anttoni Huttunen (KTP) ja Samuel Lindeman (VPS). Joukkueessa pelaa myös Palokärkiä edustanut Somalian maajoukkuetoppari Ahmed Said Ahmed. Lauantaina nähdään Said Ahmedien veljesten kohtaaminen, kun Palokärkiä edustaa Ahmedin veli Abdulkadir. Myllykoskelaisten valmennuksesta vastaa Marko Honkanen ja hänen apunaan valmennuksessa toimii MYPA-legendat Tuomas Aho ja Jukka Lindström. Kenraalissaan joukkue voitti selkein numeroin 5-0 FC Futuran.

NJS pelasi viime lauantaina kenraalissa Grifk vastaan. Ottelu päättyi NJS:n 3-2 voittoon ja joukkueen maaleista vastasivat Akseli Pohjantähti, Miro Salminen ja Joona Tukiainen. Joukkueelle jäi paljon petrattavaa sarja-avaukseen. Grifk-pelissä oli pitkästä aikaa mukana pelaamassa myös Aleksi Kilpeläinen ja Markus Laihanen. Molempien edellisestä pelistä olikin jo hetki vierähtänyt. Poikien palaaminen kokoonpanoon tuo valmennukselle lisää vaihtoehtoja peluutukseen tulevissa koitoksissa.

Joukkueen pelaajatilanne alkaa pitkästä aikaa näyttämään hyvältä! Sairastuvalla tällä hetkellä Samu Leppälä, Reko Räsänen ja Jere Härkänen.

Huomiseen peliin kotijoukkueen ennakkotunnelmat luettavaksi https://www.mypa.fi/uutiset/kauden-aloituksessa-njsn-kimppuun

Ottelu on pitkävedossa: Mypa – NJS 2.10 – 4.00 – 2.60

Ottelua voi seurata https://digilippu.fi/event/986 hintaan 9€