23
KES
19.00
Edustus Miehet, Kakkonen

NJS NJS - Atlantis FC  0 - 3

Klaukkala N

Otteluennakko Atlantis FC peliin

Kuvat: Matti Murto

Nurmijärven Jalkapalloseuran Miesten Edustus jatkaa keskiviikkona 23.6 kautta pelien muodossa, kun vieraaksi saapuu Helsingistä Atlantis FC. Atlantis on aloittanut kauden vakuuttavasti ja kolmesta pelatusta ottelusta on saldona 7 pistettä. Joukkue on aloittanut sarjan kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä - PeKa kaatui kotona 2-1 ja viimeksi joukkue otti ison päänahan Järvenpäästä lukemin 5-4. Kauden avauksessa Atlantis tasasi pisteet Lappeenrannasta tulevan PePon kanssa maalein 1-1. Joukkueiden edellinen kohtaaminen virallisissa otteluissa on vuodelta 2015, kun joukkueet pelasivat samassa Kakkosen lohkossa. Sarjan ulkopuolella joukkueet kohtasivat viimeksi menneenä maaliskuuna Klaukkalassa. Tällöin paremmuutta ei saatu selvitettyä, kun ottelu päättyi lukemiin 2-2.


Atlantis vilisee kovia pelimiehiä ja tässä heistä muutama poiminto. Joukkueen maalivahti Sammy Ndjock oli Kamerunin maajoukkueessa vuoden 2014 MM-kisoissa. Aboubacar Diakite, joka iski Jäps:n verkkoon kolmea maalia ja on nyt kolmeen otteluun osunut yhteensä neljä kertaa. Palokärjet saa olla tarkkana vaarallisen hyökkäjän kanssa. Joukkueeseen on täksi kaudeksi siirtynyt MiPK:n riveistä kolme pelaajaa. Valmennuksesta vastaa tällä kaudella myös Mikkelistä tullut Tommi Ekmark.

Huominen ottelu on joukkueelle 26 päivään 6. ottelu eli pelitahti on ollut tiukka. Tämän jälkeen tahti rauhoittuu ja joukkue pääsee harjoittelemaan tasapainoisemmin kun arkipelin määrä vähenee. NJS on pelannut tähän mennessä jo viisi ottelua, niistä saldona on 3 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Tämä tulos oikeuttaa 10 pisteeseen ja sarjan kolmannelle sijalle, tosin 2 peliä juuri Atlantista enemmän pelanneenna.

Viime perjantaina Palokärjet haki erittäin arvokkaan voiton Mikkelin helteisessä säässä. Ottelu päättyi 0-2 voittoon ja maaleista vastasivat kauden avausmaaleillaan Samuel Tammivuori sekä Joona Tukiainen. Joukkue noudatti suhteellisen hyvin pelisuunnitelmaa ja jätti vastustajan vähille maalipaikoille. Ottelussa nähtiin ensimmäistä kertaa kentällä joukkueeseen loppukauden sopimuksella liittynyt Henry Nguyen. ”Henkka” on viimeiset neljä vuotta viettänyt rapakon takana Yhdysvaltain yliopisto-sarjoissa ja hän tuo valmennukselle yhden lisävaihtoehdon keskikentälle.

Pelaajatilanne on valmennuksen näkökulmasta hyvä. Onni Soiniemi pääsi viime viikon torstaina puolustusvoimien palveluksesta pois ja on käytettävissä joukkueen mukana. Samu Leppälä on loukkaantumisen jälkeen pystynyt harjoittelemaan parit täysipainoiset harjoitukset joukkueen mukana. Reko Räsänen sai viime viikolla luvan aloittaa täyden harjoittelun ja muutaman on näillä näkymin muutaman viikon päästä joukkueen käytettävissä. Toki kolmikon tarvitsee hakea vielä pelituntumaa hetken aikaa NJS M2 joukkueen mukana. Sairastuvalle tämän myötä jäävät siellä jo pidemmän aikaa olleet Jere Härkänen ja Markus Laihanen.

Tervetuloa kannustamaan Palokärjet kovaan taisteluun Klaukkalan Urheilupuiston nurmelle. Ottelu alkaa 19:00 ja jos et pääse paikan päälle, niin ottelua voi seurata Solidsportin kautta!

Ennusteet lupailevat iltaan 28 asteen lämpötilaa, joten kuuma peli tiedossa ainakin sään puolesta.

Liput otteluun:
Aikuiset 10€

Eturyhmät 5€

Seuran jäsenet ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi

Linkki Solidsport lähetykseen: https://solidsport.com/njs-miehet/games/g/9p220uah

Lähetyksen hinta 5,9€

Tilastot

0 - 3

Atlantis FC
(0-1)
23'MaaliIbekwe Chijioke
58'MaaliDiakite Aboubacar
64'MaaliSöderlund Impton

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18