24
HEI
16.00
Edustus Naiset, Naisten Ykkönen

NJS NJS - P-Iirot  1 - 1

Klaukkala TN

Rytinää Ykkösen yläoksilla, NJS - Pallo-Iirot lauantaina Klaukkalassa

Vappuviikonloppuna NJS hävisi Iiroille Raumalla numeroin 3-2. Kuinka käy nyt, kun huippuvireinen, viiden pelin voittoputkessa painava Palokärkiparvi kohtaa alavireisen, kaksi peliä maaleitta takkuilleen Iiro-nipun?

Viime viikkojen tasapeli ja tappio niskassaan Klaukkalaan saapuva Pallo-Iirot on hurjan alkukautensa ansiosta Ykkösen sijalla kaksi, joka oikeuttaisi kauden lopussa liigakarsijan paikalle. Iirot ovat tasapisteissä ottelun vähemmän pelanneen ONS:in kanssa. NJS hengittää kolmannelta sijalta joukkueiden niskaan vain pisteen perässä.

Raumalaisten maalinsuulta löytyy puolustuksen johtohahmo, erinomainen maalivahti Kiira Kaivola. Hyökkäystä pyörittävät hyvin yhteen pelaavat Anni Hakasalo ja Katri Juhola. Laidalta vaarallisia kuljetuksia on odotettavissa varsinkin Jasmin Ylikrakalta.

NJS:n drive-for-five-voittoputki täydentyi viiteen viime viikolla EBK:n kustannuksella. 2-0- voiton sinetöi liukasliikkeinen NJS-hyökkääjä Helmi Lahtinen, joka onnistui maalinteossa jo toisessa peräkkäisessä ottelussa.

Jututimme Lahtista ennen Pallo-Iirot-matsia. "Joo, Iirot pelasivat viime sunnuntaina Tuusulassa. Matkustaminen kahtena peräjälkeisenä viikonloppuna Raumalta voi vaikuttaa Pallo-Iirojen pelaamiseen. Vieraskenttä on kuitenkin aina haastavampi kuin oma kotikenttä."

Minkälainen matsi on sitten kotiyleisölle tarjolla?

"Odotan meiltä hyvää pallonhallintaa ja varmuutta hyökkäys- ja puolustustilanteissa sekä kovaa asennetta joka viime peleissä on hyvin näkynyt!"

Joulukuussa 17 vuotta täyttävä Lahtinen suostuu avautumaan myös omista odotuksista ja tekemisestään. "Omalta pelaamiseltani toivon aina aktiivisuutta ja laadukasta pallollista pelaamista. Maalien tekeminen kertoo minulle asenteestani pärjätä hyökkäystilanteissa ja kamppailla vastustajan pelaajia vastaan sekä tavastani pelata tilanteet loppuun asti."

Hyppääkö Palokärjet Ykkösen ylimmille oksille vai rysäyttääkö Iirot voittosarjan poikki? Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan NJS-naiset kuudenteen peräkkäiseen voittoon!

NJS - Pallo-Iirot

Lauantaina 24.7. klo 16

Klaukkalan tekonurmi

Tilastot

1 - 1

P-Iirot
(1-1)
31'MaaliLeskelä Ella
42'MaaliYlikraka Jasmin

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18