Nappulajalkapallokoulussa huolehditaan turvaväleistä
Julkaistu: 07.03.2021 08.54

Nappulajalkapallokoulussa huolehditaan turvaväleistä

NJS Nappulat huolehtivat mahdollisimman hyvin siitä, että jokaisen pelaajan on turvallista osallistua harjoituksiin. Olemme suunnitelleet harjoitukset siten, että osallistujat pystyvät välttämään lähikontaktit ja keskitymme vahvasti yksilöharjoitteluun. Vältämme leikkejä ja pelejä, joissa lähikontakteja voisi syntyä.

Jokaisessa harjoituksessa kiiinnitetään huomota myös turvalliseen hallin saapumiseen ja poistumiseen sekä taukoihin. Jokaisen hallivuoron välissä on ns turvallinen poistumisaika. Toivomme että lapset ovat ajoissa paikalla ja kaikki varusteet päällä jo tullessa harjoituksiin. Lisäksi toivomme, että käytätte hallin sisään tullessa ja poistuessa käsidesiä ja aikuisen tulee käyttää maskia koko ajan. Aikuinen saattaja saattaa pelaajan hallin ovelle. Hallin sisällä ovat pelaajien lisäksi vain valmentajat, ohjaajat ja huoltajat.



Lisäsin Jopoxin materiaaleissa löytyy Nappuloiden terveyssuunnitelman jos joko haluaa siihen tutustua, lisätietoja harjoittelun turvallisuudesta saatte junioripäälliköltä tai nappulakoordinaattorilta sekä voitte lukea myös seuran tiedotteen asiasta seuran etusivulta https://njs.fi/uutiset/122010/njs-koronaohjeistus-332021

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18