MYPA - NJS   0 - 2

Myllykoski

Voitokas kauden avaus MYPA:n vieraana

Kuva: MYPA/Jaakko Haapala

NJS avasi kauden viime lauantaina MYPA:n vieraana Ksoy Areenalla. Ottelusta kotiin tuliaisina oli voitto, 3 pistettä, kaksi tehtyä maalia ja nollapeli. Kolmantena vuotena peräkkäin joukkueen avausottelu päättyi 2-0, mutta vihdoin joukkue onnistui voittamaan avausottelun. Kahtena edellisenä kautena on tullut 2-0 lukemin tappio, kaudella 2019 MP pyöritteli NJS:n ja vastaavasti kaudella 2020 Honka Akatemia samoin lukemin.

Ottelussa kotijoukkue MYPA kolisteli maalikehikoita, vierasjoukkue oli vastaavasti tehokkaampi omissa paikoissaan. NJS:llä oli ottelun lopussa kolme läpiajoa, joista ei kuitenkaan saatu viimeisteltyä maalia.

Ottelun alkupuolisko oli hienokseltaan Nurmijärveläisten hallintaa MYPA:n hakiessa omia asetelmiaan. MYPA sai viimeistään NJS 0-1 maalin jälkeen pelistä parempaa otetta lähestyttäessä ensimmäisen jakson loppua. NJS:n 0-1 maalista vastasi Janar Georg, hienon keskityksen maaliin tarjoili Nurmijärven oma Aaron Wan-Bissaka (Jonathan Ndongala). 0-2 maalin NJS teki ensimmäisen puoliajan lisäajalla Arttu Eerolan antamasta kulmapotkusta, kun MYPA:n puolustus unohti Aleksi Kilpeläisen vapaaksi ja hänellä oli helppo työ puskea pallo maaliin. Maali oli niin sanottu pukukoppimaali puoliajan loppuun.

Toisen puoliajan alku sujui tasaisissa merkeissä. Molemmilla oli muutamia läheltä piti tilanteita. Kotijoukkueen loppukiri vaikeutui huomattavasti 75 minuutin kohdalla, kun Jussi-Pekka Rämä sai kaksi keltaista korttia käsivirheistä.

Ottelun loppu tarjosi vielä tilanteita molemmissa päissä. Ensi Tomi Räikkönen tykitti näyttävän volleyn ylärimaan 84. peliminuutilla. Ylärima kolisi jo kolmannen kerran kotijoukkueen harmiksi. Nurmijärveläisille avautui MYPA:n nostaessa miehistöään kohti NJS:n maalia vielä kolme läpiajoa, mutta MYPA:n parhaimmistoon tappiosta huolimatta kuulunut maalivahti Aku Lindström nollasi vieraat.

Enempää maaleja ei nähty, vaan pisteet sarja-avauksesta matkasivat Nurmijärvelle lukemin 0-2

NJS päävalmentaja Teemu Savukoski kommentoi “Olin tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen ottelussa, toki olisimme voineet ottelun lopussa kaunistella lukemia. MYPA tarjosi erittäin kovan vastuksen, pisteet eivät todellakaan irronneet helpolla. Olimme ensimmäisellä jaksolla vaikeuksissa heidän pitkien pallojen kanssa sekä erikoistilanteissa. Puoliajalla saimme hieman muokattua asioita, niin puolustaminen parani.”

Seuraavaksi NJS kohtaa 4.6 perjantaina klo. 18.30 Käpylän Pallon Klaukkalan urheilupuistossa. Ottelua voi seurata Solidsportin välityksellä. Mahdollisesta yleisön paluusta informoidaan lähitulevaisuudessa.

Tilastot
MYPA

0 - 2

(0-2)
15'MaaliGeorg Janar
45'MaaliKilpeläinen Aleksi