NJS käynnistää neuvottelut varustetoimittajasta
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 24.04.2021 20.35

NJS käynnistää neuvottelut varustetoimittajasta

NJS käynnistää varustekumppanineuvottelut kaudesta 2022 eteenpäin

Nurmijärven Jalkapalloseuran nykyinen, kolmikantainen varustetoimittajakumppanuus Puma Finlandin ja Klaukkalan Team Sportian kanssa päättyy kauden 2021 loppuun. Sopimuksen loppuajasta ja sen käytännöistä on informoitu joukkueenjohtajia.

NJS käynnistää neuvottelut ja kilpailutukset uudesta sopimuksesta perustamalla Projektivaliokunnan alaisuuteen työryhmän, joka koostuu seuran eri osa-alueiden jäsenistä. Eli ryhmässä huomioidaan näkemyksiä valmennuksesta, joukkueenjohdosta, vanhemmista sekä seurahallinnosta.

Huomiotavia seikkoja ja painotettavia asioita on paljon, mukaan lukien mm. tuotteiden saatavuuden, mallistotakuun, hinnan, jatkuvuuden, näkyvyyden, toimitustapojen, paikallisuuden ja monen muunkin osion vaikutukset kokonaispakettiin.

Työryhmä kontaktoi potentiaalisia kumppaneita kevään aikana ja päätöksen tulevasta varustetoimittajasta tekee seuran Johtokunta Projektivaliokunnan työryhmän esityksestä alkusyksystä.

Mahdolliset kysymykset asiasta voi osoittaa projektit@njs.fisähköpostiin, joka tavoittaa projektivaliokunnan avainhenkilöt.