NJS:n Naisten edustus kohtaa VIFK:n. Tule kannustamaan Palokärjet voittoon
Julkaistu: 10.09.2021 22.14

NJS:n Naisten edustus kohtaa VIFK:n. Tule kannustamaan Palokärjet voittoon

Tulikuumat vaasalaiset Klaukkalaan lauantaina

Naisten Ykkösen neljänneksi viimeisellä eli 19. pelikierroksella NJS:n vieraaksi Klaukkalaan saapuu huippukuntoinen Vasa IFK. Ottelu alkaa tekonurmella lauantaina 11.9. klo 17:00.

Heinäkuussa samojen joukkueiden kohdatessa Vaasassa pisteet matkasivat kiihkeän hellepelin jälkeen Nurmijärvelle luvuin 2-3. Sen jälkeen VIFK ei ole pelejä hävinnytkään. Sarjassa kuudentena olevien, hyvää joukkuepeliä esittävien vaasalaisten saldo viimeisestä seitsemästä ottelusta näyttää viittä voittoa ja kahta tasapeliä. Neljän viikon sisään VIFK on voittanut sarjakärki ONS:in ja kolmospaikkaa pitävän Pallo-Iirot. Myös sarjakakkonen PKKU sai tyytyä viime viikonloppuna kokeneiden vaasalaisten kanssa 1-1-tasapeliin.

Sarjanelonen NJS on puolestaan pienessä peliruuhkassa. Lauantaina 4.9. kaatui kotipelissä ONS numeroin 3-1. Viikkopelissä keskiviikkona 8.9. Tampereella meni Ilves/2 nurin tiukasti 2-1 Emmi Mannisen ja jo kahdeksannen maalinsa tehneen Helmi Lahtisen osumilla. Palokärjet ovat pari pinnaa perässä liigakarsintaan oikeuttavasta kakkospaikasta eikä piikkipaikkakaan olisi kuin kolmen pisteen päässä.

Tervetuloa kannustamaan hyvässä seurassa ja mukavassa syysillan lämmössä Palokärjet voittoon!

Naisten Ykkönen

NJS-VIFK

Klaukkalan tekonurmi

klo 17:00

Klikkaa striimiin alta:




Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18