Tietopaketti uusille pelaajille - tervetuloa mukaan toimintaan!
T2011-2012Julkaistu: 10.10.2022 20.15

Tietopaketti uusille pelaajille - tervetuloa mukaan toimintaan!


Uudet pelaajat voivat tulla mukaan kokeilemaan joukkueen harjoituksiin. Kokeilujakso on ilmainen, ja sen aikana voi osallistua treeneihin neljä kertaa.

Uusien pelaajien ilmoittautuminen linkistä: https://www.njs.fi/seura/256/uudet-junioripelaajat Lisäksi lähetä meille sähköpostiviesti joukkueen osoitteeseen: t2011_2012(at)njs.fi. Näin tiedämme ottaa uuden harrastajan mahdollisimman hyvin vastaan sekä laittaa lisätietoja aloituksesta ja toiminnastamme.

Valmennuksesta vastaa vastuuvalmentajat sekä mukava joukko apuvalmentajia.

Varusteet

Uudet pelaajat pärjäävät ensimmäisillä kerroilla hyvin liikuntavarusteilla, lenkkareilla ja juomapullolla. Jos harrastusta haluaa jatkaa, tulee pelaajalle hankkia nappikset ja säärisuojat.

Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla turnauksia varten joukkueen virallinen peliasu, johon kuuluu pelaajan numerolla varustettu pelipaita, vieraspaita, shortsit ja jalkapallosukat. Pelipaidat hankitaan joukkueen kautta ja laskutetaan pelaajalta. Pelishortsit, sukat sekä joukkueen harjoitteluasuja voi ostaa Team Sportia Klaukkalasta (osoite Klaukkalantie 57), josta saa myös neuvontaa varusteisiin liittyen.

Facebookissa toimii ryhmä nimeltään NJS varustekirppis. Sen kautta voi hankkia käytettynä seuran varusteita.

Maksut

Supersalamat-joukkueen kuukausimaksu on 55 euroa. Maksu sisältää mm. valmennuksen ja harjoitusvuorot. Kuukausimaksun lisäksi tulevat vuosittainen olosuhdemaksu 200 euroa, NJS-jäsenmaksu 85 euroa sekä pelaajalisenssi. Pelaajalisenssien hinnat:

- 2012 syntyneillä 27€ + vakuutusturva 4€
- 2011 syntyneillä 42€ + vakuutusturva 40€

Harjoitusajat

*Harjoitusajoissa saattaa esiintyä muutoksia. Tarkista ajat t2011_2012(at)njs.fi tai sivun reunassa näkyvästä kalenterista.

Kesällä treenataan seuraavasti:

Tiistai 16.45 - 18.15 Klaukkalan tekonurmi
Keskiviikko 17.15 - 18.45 Klaukkalan kuplahalli
Perjantai 16.45 - 18.15 Klaukkalan tekonurmi

Kesätauko: 1.7. - 23.7.2023


Jopox

Käytössämme on Jopox -järjestelmä, jonka kautta ilmoittaudutaan joukkueen harjoituksiin ja pelitapahtumiin sekä hoidetaan viestintää. Jopoxin avausta varten tarvitsemme huoltajan tiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero). Kirjautumisen yhteydessä pelaajan tietoihin päivitetään tietosuoja sekä syntymäaika. Suosittelemme helposti ladattavaa mobiiliapplikaatiota, josta on kätevä ilmoittautua kalenteritapahtumiin IN/OUT.

Viestintä

Joukkueen tiedotus tapahtuu Jopoxin ja sähköpostin välityksellä. Iso osa päivittäisestä viestinnästä tapahtuu joukkueen vanhempien Whatsapp-ryhmän kautta, jossa valmentajat ja joukkueenjohtajat ovat myös mukana. Kommunikointi perheiden ja joukkueen välillä on tärkeää. Ennen tai jälkeen harjoitusten tai pelien voi joukkueen toimihenkilöiltä rohkeasti kysyä mitä tahansa joukkueen asioihin liittyen, he kertovat mielellään.Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18