Talvisarja taputeltu ja katseet kohti tulevaa kesäkautta
Julkaistu: 16.04.2023 11.19

Talvisarja taputeltu ja katseet kohti tulevaa kesäkautta

Talvikauden ajaksi Femmes siirtyi viheriöiltä vähän lumisimpiin olosuhteisiin ja piti lajituntumaa yllä pelaamalla Winterliigaa (7v7 pelit). Pelejä pelattiin niin lumisateessa, paukkupakkasessa kuin viimeisen pelipäivän keväisessä auringonpaisteessakin. Sääolosuhteiden lisäksi vaihtelua oli myös peliotteissa. Treeneissä hiotut syöttökuviot napsuivat jalasta jalkaan, pelistrategiassa pysyttiin ja tehtiinpä jopa yksi puskumaali (joka on meidän maalipörssissä viiden maalin arvoinen) kulmapotkutilanteesta. Ihan joka pelissä ei kuitenkaan aivan terävimmillään toimittu ja saattoipa jokunen pikku lipsahduskin sattua, niin puolustaessa kuin maalintekotilanteissakin.
Jatkopelit olivat Femmesin osalta alemman sarjan sijoituspelejä, mutta niihin toki lähdettiin samalla draivilla kuin aina pelipäivinä ja Winterliiga olikin mukava päättää kahteen peräkkäiseen voittoon, viimeisin niistä jo kauniissa keväisessä auringon paistaessa.🌞

Talvikauden aikana joukkueessa nousi esiin useita onnistujia ja hienoja suorituksia nähtiin jokaisella pelipaikalla. Uudet pelaajat tulivat heti mahtavasti sisälle peleihin, saatiin paljon eri nimiä maalintekotilastoihin ja toteutettiin rohkeita kokeiluja ihan uusilla pelipaikoilla. Välillä toki epäiltiin omaa mielenterveyttä, kun sunnuntaiaamuna kello kahdeksalta kymmenen asteen pakkasessa lämmiteltiin kivikovalla pallolla, mutta kaiken kaikkiaan kyllä positiivisen puolelle menee kokonaisuus! Femmes sijoittui Winterliigan A-lohkossa sijalle 7.

Nyt käännetään katseet kohti kesää ja tulevia 11vs11 harrastesarjan pelejä! 🤩
Kesän treenit alkavat pyöriä toukokuussa, siihen asti treenataan vielä talvivuorolla, keskiviikkosin klo 20:00 NJS hallissa Klaukkalassa.
Mikäli vihertävät nurmet saavat futisvarpaat vipattamaan ja houkuttelevat pelaamaan, niin tule rohkeasti mukaan kokeilemaan futista meidän porukkaan! 😊⚽

Lisätiedot: femmes@njs.fi

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18