2
MAA
14.00
Edustus Miehet, Harjoitusottelut

NJS - Atlantis akatemia  2 - 2

Klaukkalan tekonurmi

​NJS:lle tasapeli Atlantiksen kanssa

NJS:lle tasapeli Atlantiksen kanssa

Lauantaina Klaukkalan tekonurmella taistelivat NJS ja Atlantis. Tällä kertaa ei saatu selvyyttä voittajasta, kun peli päättyi tasapeliin. Ottelun alusta ensimmäiset 25minuuttia oli erittäin vauhdikas ja kova tempoinen, kun molemmat joukkueet prässäsivät kovalla sykkeellä. Molemmilla joukkueilla oli tehtyjen maalien lisäksi kolme – neljä erittäin hyvää paikkaa lisätä maalisaraketta.

NJS – Atlantis

Maalit

0–1 16min Keita Miyakoshi

Sivuvaparin jälkeen pallo jää pyörimään NJS 16 alueen nurkille eikä NJS saa purettua. Atlantis pelaajan laadukas pallo takaisin boksiin ja siellä laadukas pudotus Keitalle, jonka ykkösellä viimeistely. NJS:n heikkoa oman boksin puolustamista sivuvaparin jäljiltä kostautuu tällä kertaa

1–1 34min Aleksi Kallio

Maxim Både antaa prässin Atlantis pelaajalle, jonka heikkoon pallo kosketukseen pääsee iskemään Aleksi Kallio. Aleksi nappaa pallon, noin 40 m tempo kuljetus Atlantis boksiin ja varma viimeistely Atlantis maalin oikeaan alanurkkaan.

2–1 Maxim Både

NJS saa kulmapotku Atlantiksen maalista katsottuna vasemmalta puolen. Kulmaa menee antamaan Aleksi Kallio. Aleksin ulospäin kiertävä kulmapotku tavoittaa Oliver Pursiaisen, hänen jatko tavoittaa vapaana olevan Båden. KäPa avulla oli helppo työ viimeistellä pallo maaliin.

2–2 80min Benjamin Thurling

NJS pelaaja joutuu rikkomaan Atlantis pelaajaa varoituksen arvoisesti keskialueella noin 20 m päästä NJS maalissa. Tilanteesta tuomitaan Atlantikselle vapaapotku. Pallon taakse astelee Atlantiksesta Benjamin Thurling ja Dominik Rubenko. Thurling ottaa laukauksesta vastuun, laadukas vapari läpi muuri ja ohi NJS maalivahdin maalin perukoille.

Yhteenveto

Ottelussa oli hyvä tempo molempien jaksojen alussa. Ensimmäistä jaksoa alun jälkeen hallitsi NJS ja Atlantis pelasi hyvin suoraviivaista peliä ja palloa nopeasti NJS puolustuslinjan selustaa kohden

Toinen jakso oli tasaisempi. NJS:n toista jaksoa sekoitti lukuisat vaihdot, kun vastaavasti Atlantis sai vaihtojen kautta uutta virtaa peliin

NJS kokoonpano

Knuuttila, Mäki-Uuro Kangasniemi Pursiainen Grönthal, Dumani Kallio Salminen, Timsina Pastinen Både

Vaihdosta kentälle

Karvinen, Frankenhaeuser, Bäckström, Fidan, Ntare, Ryhänen, Bragge, Pihlajamäki ja Özel

Kommentit

NJS valmentaja Luis Freitas kommentoi seuraavasti Atlantis peliä

Peli oli intensiteetiltä hyvä haaste meille, Atlantis osoitti hyvää ja kilpailukykyistä peliä isolla määrällä pelaajia. Parannettavaa jäi varsinkin toiselta puoliajalta ja vaihdot sekoittivat meidän pelin. Vastustajan molemmat maalit tulivat erikoistilanteesta tai sen jälkitilanteesta, siinä varmasti yksi parannus kohta.

Seuraava ottelu 9.3 lauantaina klo.16:15 Honka Klaukkalan tekonurmella

Otteluun vapaa pääsy

Tervetuloa katsomaan peliä ja kannustamaan Palokärjet taisteluun – C’mon NJS 💪

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18