Pisteet tasan sunnuntaina
Edustus MiehetJulkaistu: 16.09.2024 21.56

OTTELURAPORTTI

NJS ja FC Kiffen tasasivat pisteet Klaukkalan loistava kuntoisella nurmella sunnuntaina. Ottelu pystyttiin sateista huolimatta pelaamaan loisto kuntoisella nurmella. Kiitos Nurmijärven kunnan kentänhoitajille, kun kenttä taas oli priima kunnossa.

Ottelu alkoi NJS vinkkelistä makoisasti, kun vajaa viisi minuutti oli pelattu ja Palokärjet siirtyivät 1–0 johtoon Aaron Sivosen viimeistelyllä läheltä maalia. Oikealta laidalta Lauri Pastisen antama napakka keskityspallo otti kimmokkeita molempien joukkueiden pelaajista ja lopulta pallo oli Aaron Sivosella, Arskalla oli helppo työ viimeistellä kauden avausmaali NJS paidassa.

Vierailija FC Kiffen tasoitti 25 minuutin kohdalla Muslim Markhiyevin toimesta. Maalissa Markhiyev yritti syöttää maalinedustalle, mutta NJS-puolustaja ehti liukumaan syötön tielle. Liuku oli Palokärkien kannalta epäonnekas, sillä päätyi suoraan takaisin Markhiyeville ja hänen varma viimeistely pienestä kulmasta ohi NJS maalivahti Collinin ohi taka-alanurkkaan.

Molemmilla joukkueilla oli muutama herkullinen yritys lisämaaleille ensimmäisellä puoliajalla, mutta molempien joukkueiden maalivahdit hoitivat hommat mallikkaasti.

Tauolle mentiin tasatilanteessa 1–1

NJS aloitti toisen puoliajan vahvasti ja onnistui luomaan muutaman vaarallisen maalipaikan, mistä parhaimmat tuli Aaron Sivoselle, mutta laukauksen tielle ehti FC Kiffen maalivahti Niko Tervonen. Hetken päästä tästä Palokärjet hyökkäsivät oikeaa laitaa mistä pallo toimitettiin pilkun tiennoille, josta Lauri Pastinen pisti tuhannen taalan paikasta pallon ohi takatolppaa hipoen.

56 minuutilla NJS pelaaja joutui rikkomaan Kiffenin pelaajaa pilkun arvoisesti. Milot Kastrati laittoi pallon varmasti maaliin. Näin FC Kiffen siirtyi 1–2 johtoon. NJS ei lannistunut maalista, vaan jatkoi taistelua ja tasoituksen metsästämistä. Pelikellon näyttäessä 76 minuuttia niin NJS onnistui tasoittamaan pelin Denis Bäckströmin toimesta. Hiroki Nekadon vapaapotku jäi pyörimään Kiffenin maalin edustalle, pari kertaa Palokärjet saivat yrittää ennen kuin Deto vihdoin onnistui laittamaan pallon maaliin.

2–2 tasoituksen jälkeen Kiffen kertaalleen kolisteli NJS maalin tolppaa, kertaalleen NJS maalivahti Tuomas Collin otti huippu torjunnan Kiffenin yritykseen.

NJS:n paras maalipaikka lopussa tuli debyyttiään pelanneelle Daniel Ripatille, hän pääsi yksi läpi mutta Kiffen maalivahti Niko Tervonen onnistui heittäytymään tiellä.

Lisäajalla Palokärjet saivat erinomaisesta paikasta vielä vapaapotkun. Hiroki Nekadon laukauksen Niko Tervonen onnistui vaivoin torjumaan.

Näin ollen toisen kerran joukkueiden kohtaamisessa pisteet tasattiin. Tasapeli jättää NJS:lle mahdollisuudet viimeiseen otteluun taistella kolmannesta tilasta ja jatkokarsintapaikasta.

NJS - Kiffen 2–2 (1–1)

5min 1–0 Aaron Sivonen

25min 1–1 Muslim Markhiyev

56min 1–2 Milot Kastrati

76min 2–2 Denis Bäckström

NJS kokoonpano

Collin, Lahikainen, Bäckström, Pursiainen, Sivonen, Nekado, Pastinen, Kangasniemi, Lehtimäki, Lehtojuuri ja Lundgren

Vaihdosta kentälle

Grönthal, Ripatti, Dumani ja Pakarinen

Penkillä Karvinen

NJS pelaa seuraavan kerran Kauniaisissa 22.9 sunnuntaina klo. 14:00 GrIFK:n vieraana.

Tervetuloa kaikki kannustamaan Palokärjet voittoon!