Tasapeli päätti kauden
Edustus MiehetJulkaistu: 23.09.2024 06.09

Tasapeli päätti kauden

OTTELURAPORTTI

Sunnuntaina Kakkosen yläloppusarjan viimeisellä kierroksella kohtasivat GrIFK ja NJS Kauniaisten tekonurmella. Ottelulla oli suuret panokset, sillä molemmat joukkueet tavoittelivat mahdollisuutta edetä Ykkösen karsintoihin. Paikalle saapuneet katsojat saivat nauttia jännittävästä ottelusta aina loppuvihellykseen asti.

NJS aloitti ottelun vahvasti, vaikka kotijoukkue GrIFK loi ensimmäisen vaarallisen paikan ja onnistui myös ensimmäisenä maalinteossa Kristoffer Riihilahden toimesta. NJS tasoituksesta vastasi Akseli Lehtojuuri, mutta ennen puoliaikaa GrIFK siirtyi 2–1-johtoon Tejan Deen iskiessä pallon maaliin tyhjään verkkoon.

Toinen puoliaika alkoi NJS hallinnassa, mutta GrIFK onnistui jälleen maalinteossa, kun Adrian Arrakoski puski pallon kulmapotkusta maaliin. NJS ei kuitenkaan luovuttanut, vaan kavensi pelin 3–2 Hiroki Nekadon maalilla. Hetkeä myöhemmin Lauri Pastisen syöttö tavoitti Akseli Lehtojuuren, joka tasoitti ottelun tarkalla laukauksella.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin vielä kiivaita tilanteita, kun Tony Lehtimäki pääsi yksin läpiajoon. Maalivahti pyrki estämään Lehtimäen yrityksen, mutta tuomariston näkemys ei johtanut rangaistuspotkuun, vaikka NJS-leirissä sitä toivottiin. Näin ottelu päättyi 3–3-tasapeliin, mikä tarkoitti NJS kauden päättymistä.

Ottelun jälkeen NJS päävalmentaja Teemu Savukoski kommentoi ottelua:

"Pettymys on päällimmäisenä mielessä. Oltiin parempi joukkue ja loimme useita hyviä maalipaikkoja. Loppua kohden meillä oli kolme loistavaa tilannetta voittaa peli, mutta tarvittava osuma jäi tekemättä. Viimeinen tilanne tolppaan, ja vastustajan maalivahti kaatoi Tonyn – mielestäni selvä rike, mutta tuomaristo päätti toisin."

"Molemmat joukkueet hakivat aktiivisesti voittoa loppua kohden, mikä tarjosi meille hyviä maalintekopaikkoja. Puolustimme kuitenkin heikosti ensimmäisellä puoliajalla, ja se maksoi meille kaksi maalia. Onnistuimme kuitenkin kirimään pelin tasoihin hienoilla maaleilla. Lopussa onnikaan ei ollut meidän puolella."

"Kokonaisuutena kausi oli meiltä hyvä, mutta pienestä jäi taas kiinni jatkopelit. Iso kiitos pelaajille, taustajoukoille ja kannattajille tästä kaudesta! Nyt otamme hetken happea, lomaillaan ja katsomme tulevaisuuden kuvioita."

GrIFK - NJS 3–3 (2–1)

Maalit: 22 min 1–0 Kristoffer Riihilahti
39 min 1–1 Akseli Lehtojuuri
45+2 min 2–1 Tejan Deen
65 min 3–1 Adrian Arrakoski
70 min 3–2 Hiroki Nekado
75 min 3–3 Akseli Lehtojuuri

NJS kokoonpano:
Knuuttila, Bäckström, Kangasniemi, Pursiainen, Ketonen, Nekado, Pastinen, Dumani, Lehtimäki, Lehtojuuri ja Lundgren

Vaihdosta kentälle:
Grönthal, Ripatti

Penkillä:
Karvinen, Pakarinen ja Kallio

Kausiyhteenveto julkaistaan myöhemmin.

Joukkueen uusimmat uutiset

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18