.

Nurmijärven jalkapalloseuran Naisten edustusjoukkue on perustettu yli 25 vuotta sitten, aikoinaan alueensa ensimmäisenä tyttöjoukkueena. Naisten edustusjoukkue on tehnyt vuosia tavoitteellista työtä menestyksen eteen ja joukkue on erittäin sitoutunut, motivoitunut ja valmiina pelaamaan Kansallista Liigaa kaudella 2022.

Naisten edustusjoukkueen tavoitteena on vakiinnuttaa paikka Kansallisessa Liigassa. Saavuttaa pelillisesti tasapainoinen ja laadukas vuosi. Joukkueessa on tulevalla kaudella mukana hieno kirjo upeita sopimuspelaajia. Seurakasvatteja, sekä loistavia uusia pelaajahankintoja Suomen parhaista seuroista.

Jalkapallo ja erityisesti naisjalkapallo elää todellista kulta- aikaa ja liittymällä tähän ilmiöön olet osa sitä. Jalkapallo on kasvava ja kiinnostava laji ympäri Suomea ja maailmaa. Joukkue pelaa reilusti, positiivista jaammattimaista jalkapalloa. Tukemalla mahdollistat ainutlaatuista ja menestyksekästä naisten jalkapallotoimintaa.

Kyseessä on historiallinen saavutus nurmijärveläiselle jalkapallolle ja seuratoiminnalle. Liigapaikan tuomalla näkyvyydellä mahdollistat yrityksellesi niin paikallista kuin kansallistakin näkyvyyttä.
Räätälöimme sinulle ja yrityksellesi sopivan kumppanuuspaketin.

Tule mukaan osaksi tätä kasvutarinaa ja tukemaan NJS:n naisten toimintaa!

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää
email: n1@njs.fi tai soita 0400932300