C-tyttöjen kausi hyvässä vauhdissa!
T06-07Julkaistu: 19.12.2020 12.30

C-tyttöjen kausi hyvässä vauhdissa!

Kauden taite on jälleen ohitettu ja on aika katsoa tulevaisuuteen. C-tyttöjen joukkueeseen on tullut muutoksia, sillä nuoret senkun kasvavat ja T05-tytöt jatkoivat matkaa B-tyttöihin. Onneksi meillä on pelaajia kuitenkin riittävästi T06-ikäluokassa ja pääsemme jälleen pelaamaan vanhojen tuttujen T07-likkojen kanssa. C-tyttöjen joukkue koostuu siis jälleen parin vuoden tauon jälkeen T06- ja T07-tytöistä.

Kausi on toki alkanut hieman poikkeusjärjestelyin, mutta olemme pystyneet jakamaan porukkaa pienempiin ryhmiin ja jatkamaan sekä pallollisia että peruskuntopuolen treenejä lähes alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Myös yhteistyötä B-tyttöjen kanssa jatketaan tiiviisti, jotta saamme tulevalle kesälle pelitempoa nostettua entisestään ja pääsemme haastamaan kaikki suomen kovimmat joukkueet Etelä-Länsiliigassa.

Pidämme joulutaukoa nyt pari viikkoa ja keräilemme voimia tulevaan talveen ja todella toivomme että pääsemme normaaliin rytmiin ja saamme tulevasta kaudesta ehjän ja menestyksekkään! Kiitos kaikille tukijoillemme; jojoille, valkuille ja taustahenkilöille, unohtamatta meidän ihania vanhempia, kaikille jotka tämän rakkaan harrastuksen meille mahdollistaa.

Rauhaisaa ja ihanaa Joulunaikaa, ensi vuonna tavataan!