Valmennus

Joukkueella on palkattu vastuuvalmentaja. Vastuuvalmentajanamme toimii tällä hetkellä Marko Korkalainen. Vastuuvalmentajan lisäksi joukkueessa on useita vapaaehtoisia apuvalmentajia, jotka toimivat vastuuvalmentajan apuna harjoituksissa ja osallistuvat aktiivisesti harjoitusten toteuttamiseen. Apuvalmentajat ovat toiminnassa mukana vapaaehtoisina, joten heille ei makseta palkkaa. Harjoitteluun ja pelaamiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Markoon (sähköposti: marko.korkalainen@njs.fi, puhelin: 044 198 3045).

Joukkueenjohtajat

Joukkueessamme on neljä joukkueenjohtajaa: Reetta Lehikoinen, Nina Lyytinen, Maria Åke ja Marie Kärkkäinen. Joukkueenjohtajat vastaavat joukkueen käytännönasioista, talkootehtävistä sekä talouden suunnittelusta yhdessä rahastonhoitajien kanssa. Joukkueenjohtavat ovat myös vapaaehtoistyöntekijöitä. Joukkueenjohtajiin voi olla yhteydessä kaikissa käytännön asioissa ja yleisissä kysymyksissä (p2009@njs.fi).

Rahastonhoitaja

Päärahastonhoitajanamme toimii Teppo Hämäläinen. Teppoon voi olla yhteydessä joukkuemaksuihin liittyvissä asioissa (teppohama@gmail.com). Tepon kanssa rahastonhoitajana toimiin myös Heli Naapuri.

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18