Julkaistu: 25.11.2020 20.02

Joukkueen toiminta

NJS P10/E11 on vuonna 2010 syntyneiden poikien ikäkausijoukkue. Joukkueen koko on tällä hetkellä noin 40 pelaajaa. Harjoittelemme pääosin Klaukkalassa ja Nurmijärvellä. Lisäksi osallistumme aktiivisesti turnauksiin ja pelitapahtumiin eri puolilla Etelä-Suomea.

Joukkuemme harjoittelee kahdessa ryhmässä. Jakaannumme harjoittelun ja pelien osalta harrasteryhmään ja tavoitteelliseen ryhmään, joita molempia ohjaa seuran ammattivalmentaja tukenaan ryhmä isä- ja äitivalmentajia ja toimihenkilöitä. Harrasteryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa ja tavoitteellinen ryhmä 3 kertaa viikossa.

Harrastetoimintamme on hyvätasoista jalkapallon harjoittelua, jossa valmentajat ohjaavat harjoituksia ja pelejä, mutta kynnys jalkapallon pariin tulemiseen pidetään matalana. Joukkueeseen mukaan pääsevät sekä ensimmäistä kertaa kentälle tulevat, että jo hieman pidempään palloa potkineet. Harrasteryhmä pelaa otteluita harraste- ja haastetasolla.

Tavoitteellisessa ryhmässä toimintaan sitoudutaan vahvemmin. Harjoittelua on enemmän ja vaatimustasokin on hieman kovempi. Tavoitteellinen ryhmä pelaa otteluita haaste- ja kilpatasolla.

Molemmissa ryhmissämme tasosta riippumatta jalkapallon harrastamisen pitää olla hauskaa ja mielenkiintoista. Sen tulee tukea poikien kehittymistä kentällä ja sen ulkopuolella.

Voit seurata matkaamme myös Facebookissa https://www.facebook.com/NJSP10/

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18