Kesäkausi alkaa
Julkaistu: 26.04.2021 09.41

Kesäkausi alkaa

Moikka ja tervetuloa mukaan!

Ensi viikolla päästään aloittamaan kesäkausi. Kirkonkylän perhefutis ryhmät harjoittelevat tiistaisin klo 17-17.30 Maanitun koulun nurmella. Olemme saaneet hienosti uusia lapsia mukaan harrastukseen. Tässä tulee infoa nappulatoimintaan liittyen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen harjoituksiin tapahtuu Jopoxin kautta. Jopox on toiminnanohjausjärjestelmämme nimi ja kotisivuilta pääsette oman ryhmän kotisivuille oikeassa laidassa olevan lukon kuvan kohdasta. Ilmoittautuminen sulkeutuu klo 12:00 harjoituspäivänä ja jos tämän jälkeen tulee muutoksia ilmoittautumiseen niin siitä viestiä Jopox palveluun tai suoraan Askolle 0407054707 (tulisikin harkkoihin tai ei pääsekään sillä kertaa harkkoihin). Harjoituksiin voi siis erikseen viestillä ilmoittautua myös sulkeutumisen jälkeen, mutta ryhmien suunnittelu on paljon helpompaa, kun tiedetään ennakkoon, kuinka monta osallistujaa on tulossa.

Ilmoittautuminen tulee tehdä aina jokaiseen harjoituskertaan erikseen. (pelkkä kesäkaudelle ilmoittautuminen ei riitä)

JOPOX

Päivitä Jopoxin yhteystietoihin huoltajien puhelinnumerot.

Tarkasta myös, että huoltajien sähköpostiosoitteet ovat oikein.

Kannattaa ladata Jopox app – mobiilisovellus, niin saat tiedot suoraan puhelimeen esim. mahdollisista muutoksista.

HARJOITTELUPAIKAT

Kirkonkylän Perhefutis ja Nappulaleikkikoulu ryhmät harjoittelevat Maaniitun koulun kentällä

Klaukkalan Perhefutis ja Nappulaleikkikoulu ryhmät harjoittelevat Klaukkalan urheilupuistossa (alustavasti hallissa)

Nappulajalkapallokoulut harjoittelevat ainakin toukokuun alun Klaukkalan urheilupuistossa (alustavasti hallissa) – Kesäkauden osalta alustavissa vuorosuunnitelmissa toinen vuoro olisi Klaukkalassa ja toinen Rajamäellä.

VARUSTUS

Liikunnallinen ja säänmukainen vaatetus ulkona tapahtuvaan harjoitteluun. (Shortsit ja t-paita lämpimällä, verkkariasu kevään lämpötilan mukaan ja sadekelillä sateen pitävää)

Kenkinä toimii lenkkarit ja halutessa voi hankkia jalkapallokengät (nappikset) – Nappulajalkapallokouluihin (2014-2015 syntyneet) suositellaan jalkapallokenkien hankkimista, jos harrastuksesta innostuu.

Lisäksi harjoituksiin kannattaa ottaa oma juomapullo, varsinkin lämpöisellä kelillä helpottaa jaksamista.

HUOLEHTIKAA YHDESSÄ, ETTÄ OMAT VARUSTEENNE ON NIMETTY ja esimerkiksi palloon on hyvä kirjoittaa vanhemman puhelinnumero, jos sattuu unohtumaan kentälle.

Nappulaleikkikoululaiset (2016-syntyneet) saavat seuralta t-paidan ja jalkapallokoululaiset pitkähihaisen pelipaidan (2014 + 2015- syntyneet) .

PALLOT

Perhefutiksen osalta meillä on mukana jonkin verran palloja, joita käytetään harjoitusten aikana, mutta oman pallon voi hyvin ottaa mukaan (pallon koko 3).

Nappulaleikkikoulu vaiheessa (2016 syntyneet) lapsille jaetaan kesäkauden alussa oma pallo ja nappulaleikkikoulun t-paita. Saa halutessaan käyttää myös omaa palloa (pallon koko 3)

Nappulajalkapallokoulu vaiheessa (2014-2015 syntyneet) voit hyödyntää aikaisemmin Nappulaleikkikoulu vaiheessa saamaasi palloa tai hankkia uuden pallon esim. Klaukkalan Team Sportiasta (pallon koko 3) NJS:n jäsenet saavat -20% alennuksen Klaukkalan Team Sportiasta esimerkiksi palloista. Facebookista löytyy myös NJS varustekirppis ryhmä, josta saa hankittua edullisesti NJS vaatteita https://www.facebook.com/groups/1820881298166909

OHJAAJAT:

Perhefutiksen ja Nappulaleikkikoulun osalta lapsia/perheitä on ohjaamassa Nappulaohjaajat sekä Junioripäällikkö. Vanhemmat ovat tervetulleita auttamaan myös nappulaleikkikoulun ohjaamisessa ja ryhmien hallinnassa.

Nappulajalkapallokoulujen osalta ohjaamisesta vastaavat Vanhempivalmentajat, Nappulaohjaajat sekä Junioripäällikkö. Nappulajalkapallokouluihin otetaan mukaan innokkaita vanhempia ohjaamaan lapsia harrastuksessa.

HUOLTAJAT:

Tämän hetkisen terveysviranomaisten korona-ohjeistuksen mukaan vanhemmat eivät pääse mukaan halliin seuraamaan harjoituksia, poislukien perhefutis joss aikuine osallistuu harjoituksiin yhdessä lapsensa kanssa. Aikuisella tulee olla maski koko harjoituksen ajan.

KESÄKAUDEN LASKUTUS

Jokainen uusi pelaaja saa kokeilla 3 viikkoa Nappulajalkapalloa, jonka jälkeen voitte laittaa viestiä nappulat@njs.fi osoitteeseen, jos ette jatka harrastusta. Jos mielenkiinto harrastukseen lopahtaa kesken kesäkauden, olethan herkästi yhteydessä junioripäällikköön.

Hinnat kesäkaudelle 3.5 -3.10.2021 (heinäkuussa eri ryhmillä eri mittaisia taukoja)

PERHEFUTIS 120 euroa

NAPPULALEIKKIKOULU 140 euroa

JALKAPALLOKOULUT (2014 + 2015 - syntyneet) 160 euroa

Laskun eräpäivä Talvikaudella mukana olleille 15.5.2021 ja uusille 6.6.2021

Uusille jalkapallokoululaisille (2014 + 2015-syntyneille) tulee myös seuran jäsenmaksu 55 euroa, mikä laskutetaan heinäkuussa. Voit lukea lisää maksuista ja mitä maksuihin kuuluu Nappuloiden omilta sivuilta https://njs.fi/seura/251/njs-nappulat. Laskutukseen liittyvissä asioissa olethan yhteydessä nappulat@njs.fi osoitteeseen. Kesäkausi loppuu 3.10.2021 mutta harrastus voi jatkua koko talven. Nappuloiden Talvikausi alkaa 25.10.2021.

Huomioittehan, että perhefutis ja leikkikoulu- ryhmiin seura ei ole vakuuttanut lapsia. Jalkapallokoulussa vakuutus on hankittu pelipassin mukana.

TURNAUKSET 2014 JA 2015 -syntyneillä pelaajilla

Osallistumme erilaisiin turnauksiin kesäkauden aikaan ja talvella järjestämme omia nappulaminareita. Turnaukset ovat ERILLISMAKSULLISIA, mutta Nappulaminarit talvikaudella ovat ilmaisia. Tapahtumiin ilmoittaudutaan Jopoxin kautta ja ilmoittautuminen sulkeutuu tapahtumiin yleensä monta kuukautta etukäteen peruutusehtojen vuoksi. Turnaukset laskutetaan myös etukäteen, mutta jos lapsi sairastuu, pyrimme saamaan siihen toisen pelaajan tilalle ja hyvitämme osallistumismaksun sairastapauksissa. Kuitenkin on mahdollista laittaa viestiä junioripäällikölle, jos haluatte mukaan turnaukseen, niin katsomme mitä voimme tehdä asialle.

KYSYTTÄVÄÄ

Laita viestiä nappulat@njs.fi + junioripaallikko@njs.fi

Asko Jortikka, 0407054707

Näillä ohjeilla pitäisi päästä hyvin alkuun harrastuksen osalta. Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää kysymyksiä!

Tärkeimpänä iloinen mieli ja pidetään yhdessä hauskaa futiksen parissa!

Nähdään ensi viikolla!

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18