Uudet pelaajat
PT2014Julkaistu: 18.05.2023 15.20

Uudet pelaajat

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Ryhmässä on tällä hetkellä mukana noin 50 pelaajaa. Tytöt ja pojat harjoittelevat samaan aikaan. Pelejä ja turnauksia on tarjolla sekä yhdessä, että erikseen. Harjoittelemme ympärivuoden hyvissä olosuhteissa tekonurmella ja hallissa sekä kesäisin myös aidoilla nurmilla. Valmennus on Nurmijärven jalkapalloseuran koordinoimaa ja kullakin joukkueella on oma päävalmentajansa.

Harjoituksissa ja peleissä pelaajat jaetaan ns. tasoryhmiin joten jokaiselle taitotasolle löytyy oma ryhmä missä osaaminen kehittyy. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kaikki pääsevät omaa tasoaan vastaaviin peleihin, joita on tarjolla ympäri vuoden. Talvella pelaamme halliolosuhteissa.

Treenaamme kahdesta kolmeen kertaa viikossa, tarkistathan harjoitusajat joko tältä sivustolta tai joukkueen johdolta, sillä vuodenaikojen vaihtuessa harjoitusajoissa tapahtuu pieniä muutoksia johtuen siitä, että kesällä on Nurmijärjellä käytössä enemmän kenttiä kuin talvella.

Harjoitusajat 22.5.2023 alkaen:

  • Maanantaisin Uudenmaanliigan pelit
  • Tiistaisin nurmikentällä Kirkonkylän Parkkimäessä klo 17.30-19.00
  • Torstaisin Nurmijärven Sähkö Areenalla Klaukkalassa klo 17-18.30
  • Sunnuntaisin Tekonurmella Klaukkalassa 14.30-15.30
  • Kesätauko heinäkuun puolessa välissä noin pari viikkoa.

Treenit osoitteessa Nurmijärven Sähkö Areena Kuntotie 3, 01800 Klaukkala Tai Parkkimäen urheilukentällä Kirkonkylällä.

Kesäkaudella maanantaisin (n. 17.30 - 19.00, kellonajat vaihtelevat) pelaamme Uudenmaan junioriliigan pelejä vuoroviikoin kotipeli/vieraspeli useammalla joukkueella. Kotipelit ovat klo 18-19.00 Klaukkalassa.

Harjoituksiin ja peleihin tulee pukeutua olosuhteiden vaatimalla tavalla. Kengiksi kokeiluvaiheessa lenkkarit riittävät periaatteessa, mutta nappulakenkiä suositellaan käytettäväksi. Pallo ja juomapullo tulee olla mukana harjoituksissa. On myös hyvä huomioida, että muut pelaajat käyttävät nappulakenkiä, säärisuojat olisi hyvä olla harjoituksissa. Säärisuojat ovat varsinkin peleissä jopa pakolliset. Talvella hallissakin on melko viileää, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Harjoituksiin tulee saapua ajoissa ja jättää reppu kentän laidalle, mukaan pallo ja pullo.

Harjoituksiin voi tutustua kaksi viikkoa maksutta. Ota yhteyttää Jojoon p2014@njs.fi ilmoittuaksesi harjoituksiin kokeiluvaiheessa. Mikäli harrastus parin viikon jälkeen edelleen kiinnostaa, voit liittyä seuraavalla lomakkeella: https://www.njs.fi/lomakkeet/7362/uusien-junioripelaajien-ilmoittautuminen. Kutsumme uudet pelaajat sitten Jopox-järjestelmän käyttäjiksi ja pääsette ilmoittautumaan mukaan toimintaan.

Jopox-järjestelmässä ilmoittaudutaan harjoituksiin ja peleihin. Sen kautta tulee myös ajankohtaisia tiedotuksia. Joukkueen vanhemmilla on oma whats up ryhmä johon voi liittyvä niin halutessaan.

Joukkueen kk-maksuihin sisältyy tällä hetkellä yksi harjoitus viikossa hallissa, yksi tekonurmella, kesällä myös nurmella yksi harjoitus, sekä pelipäivä (maanantai keväästä 2023- syksyyn 2023) Lisäksi talviaikaan on muutaman viikon välein sisäharjoitus jumppasalissa. Joukkueella on kaksi pelipaitaa: keltainen ja sininen, jotka sisältyvät kk- maksuun ja jotka palautetaan joukkueelle harrastuksen loppuessa/paitojen käydessä pieneksi. Pelejä pyritään järjestämään koko kauden läpi siten, että yhtenä viikonloppuna kuukaudessa on kk-maksuun sisältyvä pelipäivä ja yhtenä viikonloppuna kuukaudessa erillismaksullinen turnaus/pelitapahtuma. Muita seuran varusteita sekä jalkapallovarusteita saa Klaukkalan Sportiasta. Halutessaan tuotteisiin saa tilata myös painatuksia. Lisäksi maksuihin kuuluvat seuran toimintamaksut sekä jäsenmaksu. Irtisanomisaika joukkueesta on 1 kk.

Joukkueen päävalmentajana toimii Tomi Niemikorpi, lisäksi joukkueellamme on useita apuvalmentajia. Samu Pirinen vastaa pääosin tyttöjen valmennuksesta. Valmentaja Jari Karjalainen on myös toiminut valmennustehtävissä sekä ns. tutorvalmentajana joukkueessamme.

Vanhemmilla on seurassa aktiivinen rooli: kuljetuksen, kustannuksen ja kannustuksen lisäksi vanhemmista koottu ryhmä vastaa esim. näiden nettisivujen ylläpidosta, rahastonhoitamisesta, peli- ja turnaus ilmoittautumisista, talkoiden järjestämisestä ja monesta muusta pienestä asiasta. Myös apuvalmentajina ja huoltajina toimii lasten vanhempia. Tervetuloa siis kaikki uudet vanhemmatkin mukaan seuratoimintaan!

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Jojoon (p2014@njs.fi).

Nähdään kentällä!

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18