Joukkueen toiminta
PT2014Julkaistu: 12.12.2022 15.08

Joukkueen toiminta

Joukkueen toiminta

NJS PT2014 on vuonna 2014 syntyneiden tyttöjen ja poikien ikäkausijoukkue. Harjoittelemme pääosin Klaukkalassa ja pelaamme kesäkaudella Opel-liigaa useammalla tasojoukkueella. Turnauksiin osallistumme aktiivisesti eri puolilla pääkaupunkiseutua. Turnauksia ja pelitapahtumia on tarjolla noin kahtena viikonloppuna kuukaudesta. Myös erillismaksulliseen pienryhmäharjoitteluun on mahdollista osallistua.

Tammikuussa 2023 järjestämme Klaukkalan Nurmijärven Sähkö Areenalla kansainvälisen kutsuturnauksen, johon osallistuu huippujoukkueilla Suomesta, Ruotsista ja Virosta. Suunnitteilla on lähteä myöhemmin vastavierailuille ulkomaille pelaamaan.

Talvi- ja kevätkaudella harjoittelemme hyvissä olosuhteissa hallissa sekä lämmitetyllä tekonurmella Klaukkalassa. Valmentajamme ovat ammattitaitoisia ja innostavia. Osallistumme myös NJS:n halliminareihin sekä pelaamme mielellämme harjoitusotteluita kaikilla tasoilla - joko kotona tai vieraissa! Ole yhteydessä jojoon ja vastuuvalmentajaan harjoitusotteluiden järjestämiseksi p2014(at)njs.fi.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta innostuneet!