Joukkueen maksut
PT2014Julkaistu: 11.01.2023 10.06

Joukkueen maksut

Joukkueen maksut

Joukkueen maksut kaudella 2022

  • Kuukausimaksu 50 € (1.11.22 alkaen)
  • Kertaluonteinen joukkueen liittymismaksu 20 €

Kuukausimaksuihin sisältyvät harjoitukset (2 kertaa/viikko) kenttä- ja hallimaksuineen, NJS miniturnaukset (minarit) sekä valmennusmaksut. Palloliiton vaatima pelipassi laskutetaan erikseen. Mahdollisuus osallistua erillismaksullisiin pienryhmäharjoituksiin.

Joistakin turnauksista voidaan periä pelaajakohtainen osallistumismaksu noin 10-20 €/pelaaja. Tavoitteena on osallistua noin kahteen pelitapahtumaan kuukaudessa.

Uudet pelaajat pääsevät kokeilemaan toimintaamme maksutta (noin kahden viikon ajan).

Seuran jäsen- ja toimintamaksut

  • Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 85 € veloitetaan joukkueen kautta tammikuussa.
  • Seuran toimintamaksu on 250 €/vuosi. Tämä laskutetaan vuoden aikana useammassa erässä.

Lisätietoa seuran maksuista: Nurmijärven Jalkapalloseura ry - Maksut (njs.fi)

Joukkueessa lopettaminen

6 § SEURASTA EROAMINEN Jäsenellä on oikeus erota seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti johtokunnalle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla erosta seuran kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Irtisanomisaika on yksi kuukausi eroilmoituksen tekemisestä. Jo maksettuja maksuja ei palauteta irtisanomisen yhteydessä. Jäsenmaksuvelvollisuus säilyy kuluvan vuoden loppuun ja toimintamaksuvelvollisuus irtisanomisajan loppuun.

Irtisanoutumisaika on yksi kuukausi. Eli mikäli pelaaja irtisanoutuu esimerkiksi tammikuussa, tulee hänen maksaa vielä helmikuun kuukaisimaksu. Irtisanouduttaessa vuonna 2022 palautettava kaudella 2022 saatu lainapelipaita.