Lomake sulkeutuu 18.02.2022 12.00

NJS järjestää Hiihtolomaleirin 21.-23 helmikuuta

Kolmepäiväinen tapahtuma on suunnattu kaikille 6-13-vuotiaille liikunnasta ja jalkapallosta kiinnostuneille lapsille. Klaukkalassa sijaitseva Nurmijärven Sähkö areena (osoite: Kisatie 9 Klaukkala) tarjoaa leirille erinomaiset puitteet.

Leiripäivät (klo 10–14) sisältävät kahdet harjoitukset, lounastauon sekä paljon hauskaa yhdessäoloa. Leiri on loistava tapa viettää liikunnallisia hiihtolomapäiviä, tutustua jalkapalloon tai kehittää omia taitoja eteenpäin sekä tavata eri ikäluokkien harrastajia. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa jalkapallotaustaa tai kokemusta seuratoiminnasta.

Harjoitusten sisällöstä, suunnittelusta ja ohjauksesta vastaavat NJS:n ammattitaitoiset valmentajat. Leirillä treenataan monipuolisesti futiksen perusasioita ja yleisliikunnallisia taitoja. Viimeisen päivän päätteeksi pelataan Leiricup ja palkitaan viikon leiriläiset. NJS on kokenut ja arvostettu tapahtumajärjestäjä, jonka leirit ja turnaukset ovat saaneet paljon kiitosta. 

Hiihtolomaleirin hinta on 75€/pelaaja, sis. leiripäivien toiminnan ja tapaturmavakuutuksen. Laskutus tapahtuu leirin jälkeen.

Leiripäivän ohjelma:

9.30  lasten vastaanotto
10.00 - 11.30 aamuharjoitukset
11.30 - 12.30 lounastauko (OMAT EVÄÄT)
12.30 - 14.00 iltapäiväharjoitukset
14.30 asti lasten nouto

Ota mukaan halli-ilmastoon (n. +12 astetta) sopivat liikunnalliset harjoitusvarusteet (lenkkarit/nappikset, verryttelyasu, kevyt pipo, ohuet hanskat, nimikoitu juomapullo ja oma pallo) ja omat eväät. Palloja saa lainaan myös leiriltä. 

Tervetuloa mukaan!!

Leirin vastuuohjaajina:

Marko Korkalainen NJS ikäkausivalmentaja

Mukana myös muita NJS valmentajia ja edustusjoukkueiden pelaajia!

Lisää infoa,

Teemu Savukoski
teemu.savukoski@njs.fi
0458849280HUOM! Kauden 2022 sarjailmoittautumiset tehdään keskitetysti seuran kautta. Jos joukkue haluaa ilmoittautua useampaan kuin yhteen sarjaan, esim. joukkueella on kaksi peliryhmää, niin jokaisesta peliryhmästä/sarjasta tulee täyttää oma lomakkeensa.

Ilmoittautumisesta ei tule kopiota lähettäjälle, lähetetyistä ilmoittautumisista voi jälkeenpäin kysyä lisätietoja osoitteesta toimisto@njs.fi.
Nappulajalkapallo - alle kouluikäisten futis