11
HEL
14.00
Edustus Miehet, Harjoitusottelut

NJS - VJS  1 - 2

Klaukkala tekonurmi

​NJS kohtasi Vantaan Jalkapalloseuran

NJS kohtasi viileissä tunnelmissa Vantaan Jalkapalloseuran

Sunnuntaina Klaukkalan tekonurmella kohtasivat NJS ja VJS. Noin kymmenen asteen pakkasessa pelattu peli päättyi VJS:n 2-1 voittoon. Viime aikojen kovista pakkasista huolimatta kenttä oli hyvässä kunnossa peliin.

NJS – VJS

Maalit

20min 0-1 nro.29

VJS saa pallon keskialueelta pelattu oikeaan laitaan, aikainen keskitys sieltä tavoittaa boksissa NJS puolustuksen keskellä vapaana olevan nro.29, hallittu haltuunotto ja toisella kosketuksella varma viimeistely ohi Otso Knuuttilan.

1-1 32min Vico Salminen

VJS:n rohkea avaus keskelle, Vico Salminen onnistuu riistää pallon ja nopea seinä Anton Braggen kanssa, tämän jälkeen varma viimeistely boksin ulkopuolelta ohi VJS maalivahdin.

1-2 71min Misael Rearte

VJS pääsee pelaamaan pallon NJS oikean puolustajan selustaan, jonne juoksukilpailun lopuksi Valtteri Kangasniemi ryntää itsensä pihalle ja VJS pelaajan on helppo syöttää boksiin juoksevalle Reartelle ja tämän laadukas viimeistely ensimmäisellä kosketuksella maaliin.

Yhteenveto

Ottelun kuva oli hyvin selkeä, NJS pyrki kontrolloidusti hallitsemaan palloa ja etenemään hallitusti, kun vastaavasti VJS ei kahta syöttöä poikittain syöttänyt vaan palloa hyvin suoraviivaisesti NJS puolustuslinjan taakse tai Aaro Nyholmin päätä kohden. Molemmilla joukkueilla oli omien maalien lisäksi muutamia loisto paikkoja tehdä lisää maaleja, mutta molempien joukkueiden maalivahdit ottivat muutaman loisto torjunnan. Toki NJS ei saanut oikein kunnon kirivaihdetta tappio asemassa, niin tällä kertaa toinen tappio maalilla kirjattiin lopputulokseksi.

NJS kokoonpano

Knuuttila, Bäckström, Kangasniemi, Niemelä, Kurvinen, Salminen, Jouhi, Bragge, Ryhänen, Berisha, Lundgren

Vaihdosta kentälle

Keto-oja, Lehtojuuri Ntare, Özel, Fidan, Frankenhaeuser, Lahikainen

NJS valmentaja Luis Freitas kommentoi seuraavasti VJS pelistä

Joukkueella oli hyviä hetkiä pallollisessa pelissä, mutta yleisesti liikaa ailahtelevuutta ottelussa. Uudet pelaajamme alkavat päästä paremmin joukkueeseen, tuntemaan toisten ajatuksia ja auttaa rakentamaan joukkueen kemiaa yhteen. On tärkeä miten pelaajamme pelaavat eri vastustajia vastaan, kun joukkueille on eri peli-idea, ryhmitys, prässi jne niin tämä opettaa meitä toimimaan erilailla peleissä ja pelin sisällä.

Seuraava ottelu 17.2 klo.14.00 Jäps 47 Klaukkalan tekonurmi

Toivottavasti myös naiset pääsevät vihdoin ensi lauantaina avaamaan kautensa harjoitusotteluiden suhteen.

Otteluihin vapaa pääsy

Tervetuloa katsomaan pelejä ja kannustamaan Palokärjet voittoihin – C’mon NJS 💪

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18