INFOA UUDELLE NAPPULAPELAAJALLE

Tässä tulee infoa nappulatoimintaan liittyen. Voit ilmoittautua mukaan missä vaiheessa kautta tahansa.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: ILMOITTAUDU MUKAAN!

Lasten liikuntapolku seurassamme kaudella 2023-2024KESÄKAUDEN 22.4.-6.10. HARJOITUSAJAT:


PERHEFUTIS harjoittelee

Kirkonkylän Perhefutis TIISTAISIN KLO 17.00-17.40 Maaniitun koulun viereisellä nurmella

Klaukkalan Perhefutis KESKIVIIKKOISIN KLO 17.00-17.40 Nurmijärven sähkö areenalla (Klaukkalan kuplahalli) ja noin toukokuun puolivälistä lähtien Klaukkalan tekonurmella


LEIKKIFUTIS harjoittelee

Kirkonkylän Leikkifutis TIISTAISIN KLO 17.30-18.15 Maaniitun koulun viereisellä nurmella

Klaukkalan Leikkifutis KESKIVIIKKOISIN KLO 17.10-17.55 Nurmijärven sähkö areenalla (Klaukkalan kuplahalli) ja noin toukokuun puolivälistä lähtien Klaukkalan tekonurmella


VISKARIFUTIS harjoittelee

MAANANTAISIN klo 17:00-17:55 Nurmijärven sähkö areenalla (Klaukkalan kuplahalli) ja noin toukokuun puolivälistä lähtien Klaukkalan tekonurmella

TORSTAISIN klo 18:00-18:55 Nurmijärven sähkö areenalla (Klaukkalan kuplahalli), (Kisatie 9, 01800 Klaukkala)


ESKARIFUTIS harjoittelee

MAANANTAISIN klo 18:00-18:55 Nurmijärven sähkö areenalla (Klaukkalan kuplahalli) ja noin toukokuun puolivälistä lähtien Klaukkalan tekonurmella

TORSTAISIN klo 17:00-17:55 Nurmijärven sähkö areenalla (Klaukkalan kuplahalli), (Kisatie 9, 01800 Klaukkala)


VISKARI-ESKARIFUTIS KIRKONKYLÄ harjoittelee Kirkonkylällä Maaniitun nurmella tiistaisin klo 18-18.55


KAUSIMAKSUT:

Jokainen uusi nappulapelaaja saa kokeilla harrastusta 3 viikkoa, jonka jälkeen voit laittaa viestiä nappulat@njs.fi osoitteeseen, jos et jatka ryhmässä. Jos mielenkiinto harrastukseen lopahtaa kesken kauden, olethan herkästi yhteydessä Nappulavastaavaan, puh 0401812015.


KESÄKAUDEN 22.4. - 6.10.2024 HINNAT:

PERHEFUTIS 160 euroa

LEIKKIFUTIS 175 euroa

VISKARIFUTIS 200 euroa 2 kertaa viikossa käydessä ja 190 euroa yhden kerran viikossa käydessä + seuran jäsenmaksu

ESKARIFUTIS 210 euroa 2 kertaa viikossa käydessä ja 200 euroa yhden kerran viikossa käydessä+ seuran jäsenmaksu

VISKARI-ESKARIFUTIS KIRKONKYLÄ 190 euroa

Viskarifutiksen ja Eskarifutiksen osalta tulee myös seuran jäsenmaksu 60 euroa kerran vuodessa. Vuonna 2024 seura hankkii kausimaksun maksamisen jälkeen kaikille Nappulapelaajille Pelipassin jonka mukana tulee vakuutusturva, kokeiluaikana voimassa seuran tutustumisajan vakuutus. Laskutukseen liittyvissä asioissa olethan yhteydessä nappulat@njs.fi osoitteeseen.


ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSIIN

Ilmoittautuminen harjoituksiin tapahtuu Jopoxin kautta. Jopox on toiminnanohjausjärjestelmämme nimi ja kotisivuilta pääset oman ryhmäsi kotisivuille oikeassa laidassa olevan lukon kuvan kohdasta. Ilmoittautuminen sulkeutuu klo 12:00 harjoituspäivänä. Jos tämän jälkeen tulee muutoksia ilmoittautumiseen, niin siitä viestiä Jenni Lehdolle 0401812015 (tuleekin harkkoihin tai ei pääsekään sillä kertaa harkkoihin). Harjoituksiin voi siis erikseen viestillä ilmoittautua myös sulkeutumisen jälkeen, mutta ryhmien suunnittelu on paljon helpompaa, kun tiedetään ennakkoon, kuinka monta osallistujaa on tulossa.

Ilmoittautuminen tulee tehdä aina jokaiseen harjoituskertaan erikseen (pelkkä ilmoittautumislomakkeen täyttö aloittaessa ei riitä).


JOPOX

Päivitä Jopoxin yhteystietoihin huoltajien puhelinnumerot.

Tarkasta myös, että huoltajien sähköpostiosoitteet ovat oikein.

Kannattaa ladata Jopox+ – mobiilisovellus, niin saat tiedot suoraan puhelimeen esim. mahdollisista muutoksista.


VARUSTUS

Kuplahallissa sekä ulkokentillä pidettäviin harjoituksiin liikunnallinen vaatetus sään mukaan ja sopivat urheilukengät. Kenkinä toimii lenkkarit ja halutessa voi hankkia jalkapallokengät (nappikset) – Viskarifutikseen ja Eskarifutikseen suositellaan jalkapallokenkien ja säärisuojien hankkimista.

Lisäksi harjoituksiin tulee ottaa oma juomapullo.

HUOLEHTIKAA YHDESSÄ, ETTÄ OMAT VARUSTEET ON NIMETTY ja esimerkiksi palloon on hyvä kirjoittaa vanhemman puhelinnumero, jos sattuu unohtumaan kentälle.

Viskarifutiksessa ja Eskarifutiksessa seura lainaa pelaajille pitkähihaisen pelipaidan.


PALLOT

Perhefutiksen osalta meillä on mukana jonkin verran palloja, joita käytetään harjoitusten aikana, mutta oman pallon voi hyvin ottaa mukaan (pallon koko 3).
Leikkifutikseen osallistuville jaetaan pallo omaksi, joka pidetään jatkossa harjoituksissa mukana.

Viskarifutiksessa ja Eskarifutiksessa voit hyödyntää aikaisemmin Leikkifutiksesta saamaasi palloa tai hankkia uuden pallon esim. Klaukkalan Team Sportiasta (pallon koko 3). NJS:n jäsenet saavat -20% alennuksen Klaukkalan Team Sportiasta, esimerkiksi palloista. Facebookista löytyy myös NJS varustekirppis ryhmä, josta saa hankittua edullisesti NJS vaatteita https://www.facebook.com/groups/1820881298166909


OHJAAJAT:

Perhefutiksen ja Leikkifutiksen osalta lapsia/perheitä on ohjaamassa nappulaohjaajat sekä nappulavastaava. Vanhemmat ovat myös tervetulleita auttamaan Leikkifutiksen ohjaamisessa ja ryhmien hallinnassa.

Viskarifutiksen ja Eskarifutiksen osalta ohjaamisesta vastaavat vanhempivalmentajat, nappulaohjaajat sekä nappulavastaava. Toimintaan otetaan mukaan innokkaita vanhempia ohjaamaan lapsia harrastuksessa! Ota yhteyttä Nappulavastaava Jenni Lehtoon, mikäli haluaisit mukaan vanhempivalmentajaksi, puh 0401812015 / jenni.lehto@njs.fi.


HUOLTAJAT:

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia kentän laidalle. PELAAJIEN VANHEMPIEN TOIVOTAAN SAATTAVAN LAPSENSA HALLIIN SISÄÄN JA HAKEMAAN HALLISTA!

Aina vanhemmat eivät voi syystä tai toisesta olla paikalla harjoituksissa. Siksi olisikin hyvä, jos saisimme vanhempia sekä valmentamaan että huoltamaan ryhmiä. Huoltajan tehtäviin kuuluu lasten vastaanottaminen hallin/liikuntasalin ovella ja ohjaaminen sisään, sisällä lasten ohjaaminen harjoittelupaikoille yhdessä nappulaohjaajien kanssa ja saattaminen ulos, kun harjoitukset loppuvat. Huoltaja sitoo myös kengännauhoja, käyttää wc:ssä, tsemppaa lapsia kentän laidalta ja hoitaa pikku haaverit. Välillä joudumme soittamaan vanhempia hakemaan lapsen pois esim. mahakivun tms. takia, jolloin huoltaja odottaa lapsen kanssa vanhempaa. Huoltajalla olisi hyvä olla ainakin hätä-EA-taidot hallussa, mutta ilmankin pärjää. Kaikki innokkaat huoltajat voi ilmoittautua huoltamaan! Vastaamme mielellämme kysymyksiin nappulat@njs.fi osoitteessa.

Perheiden vaikutusmahdollisuudet


Alle kouluikäisten kesäkausi on 22.4.-6.10.2024
Tauot harjoituksista:
Kaikilla ryhmillä 15.4. – 21.4.
Perhe- ja Leikkifutis 1.7.-28.7.
Viskari- ja Eskarifutis 15.7.-28.7.


TURNAUKSET KAUDELLA 2023-2024

Kesäkaudella osallistumme Viskari- ja Eskarifutiksessa erilaisiin turnaustapahtumiin. Turnaukset ovat ERILLISMAKSULLISIA, eli turnausmaksu jaetaan osallistujien kesken. Tapahtumiin ilmoittaudutaan Jopoxin kautta ja ilmoittautuminen sulkeutuu yleensä etukäteen peruutusehtojen vuoksi. Turnaukset voidaan myös laskuttaa etukäteen. Jos lapsi sairastuu, pyrimme saamaan toisen pelaajan tilalle ja hyvitämme näissä tapauksissa osallistumismaksun. Jos ilmoittautuminen menee ohi, voit laittaa viestiä nappulavastaavalle ja katsomme mitä voimme asialle tehdä.


KYSYTTÄVÄÄ?

Laita viestiä nappulat@njs.fi + jenni.lehto@njs.fi

Nappulavastaava ja -koordinaattori Jenni Lehto, puh 0401812015

Näillä ohjeilla pitäisi päästä hyvin alkuun harrastuksen osalta. Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää kysymyksiä!

Tärkeimpänä iloinen mieli ja pidetään yhdessä hauskaa futiksen parissa!

Nähdään pian!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18