NJS N1 -päivitys kuluneesta talvesta ja katsaus tulevaisuuteen
Edustus NaisetJulkaistu: 30.03.2021 17.24

NJS N1 -päivitys kuluneesta talvesta ja katsaus tulevaisuuteen

NJS:n naiset ovat päässeet harjoittelemaan hyvin koko talven ja lähtevät selkein tavoittein joukkueen toiseen kauteen Naisten 1. divisioonaan.

Uusi kausi startattiin marraskuun lopussa uudistetulla valmennustiimillä, sekä osin uusilla taustoilla. Harjoittelumääriä on pyritty nostamaan maltillisesti tuomalla toimintaan mukaan yhden aamuharjoittelumahdollisuuden viikossa. Lisäksi pelaajilla on ollut käytössään säännöllinen voimaohjelma. Tulevalla kaudella nähdään entistä fyysisempi NJS, mikä jaksaa taistella pelit loppuun asti. Uskoakseni myös harjoittelun laatu on parantunut, sekä toiminta on ammattimaistunut valmennuksen, kuin myös pelaajien suhteen. Pelaajien sitoutuminen harjoitteluun, sekä urheilijan elämäntapoihin on ollut esimerkillistä, kuin myös laajemmin terveysturvallinen käyttäytyminen sekä toisten huomiointi.

Harjoittelussa on vältytty isommilta loukkaantumisilta, sekä rasitusvammoilta, kuin myös sairasteluilta. Viimeisissä otteluissa on tullut muutama ruhjevamma, mutta näiden pelaajien uskotaan pääsevän aktiivisemmin joukkueharjoituksiin mukaan pääsiäisen jälkeen.

Pikkuhiljaa joukkue alkaa hitsautumaan yhteen niin pelillisesti kuin henkisestikin, mikä onkin elinehto, sillä kaudesta tulee pitkä ja vaativa. Naisten jalkapallossa tapahtuvat rakenteelliset muutokset kaudelle 2022 kiristävät kilpailua ja Naisten ykkösestä putoaa useampi joukkue tänä vuonna. NJS haluaa olla mukana Kansallisessa Ykkösessä kaudella 2022. Joukkueen tavoitteet ovat TOP 5 sijoitus, lisänä emme häviä kenellekään kauden aikana kahta kertaa.

Sopimuspelaajia on 3+17 tällä hetkellä. Joukkue toimii yhteistyössä Kansallisen liigan HJK:n kanssa, sekä oman TB-joukkueen kanssa. Haluamme toimia pitkäjänteisesti ja rakentaa joukkuetta, kuin myös taustoja koko ajan kasvaviin vaatimuksiin. Luotamme ja uskomme tulevaisuudessakin omiin kasvatteihin, mutta pidämme silmät ja korvat auki myös ulkopuolellekin. Olemme edelleen nuori joukkue, mutta vuoden kokeneempi kuin viime vuonna.

Harjoittelun suhteen kevennämme hieman harjoittelua ja pääsiäisen joukkue pitää vapaata. Sarja-aloitus on lauantaina 24.4. klo 14 Klaukkalan tekonurmella. Tervetuloa tutustumaan positiiviseen, yhtenäiseen ja hyvällä asenteella töitä tekevään joukkueeseen sekä kannustamaan joukkue voittoon paikan päälle (jos rajoitukset mahdollistavat) tai striimattuna (linkki joukkueen sivuilla ottelua lähempänä ajankohtana).

Rauhallista pääsiäistä ja kevään alkua

Mikko Ranta

NJS N1 vastuuvalmentaja/Nais- sekä tyttöfutisvastaava