Nurmijärven Jalkapalloseuran YT-neuvottelut päätökseen
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 31.05.2021 21.13

Nurmijärven Jalkapalloseuran YT-neuvottelut päätökseen

NJS:n käymät yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelut eivät tuota työsuhteiden irtisanomisia tai lomautuksia tässä vaiheessa. Tilanne jatkuu haastavana, mutta seura tekee kaikkensa, jotta jatkossa YT-menettelyiltä vältytään.

Kuitenkin joitain vaikutuksia seuran arkitoimintaan neuvotteluilla on. Seuran turnaus- ja nappulakoordinaattorina toiminut Sirpa Laukala jää pois palkallisesta seuratyöstä kesäkuun lopussa.

Tämä ei suoraan ole YT-neuvottelutoimenpide, vaan liittyy Sirpan siviilitöiden muutokseen ja sen vaatimiin toimenpiteisiin. Turnaus- ja nappulakoordinaattorin työtehtäviä hoitaa vuoden loppuun asti kestävällä koulutussopimuksella seuran johtokunnan jäsen Maria Kallunki.

Kallunki opiskelee yhteisöpedagogiksi ja hän suorittaa seurassa loppuvuoden aikana opintojensa harjoitteluita. Tiedotamme siirtymästä ja sen aiheuttamista yhteystietomuutoksista kesäkuun aikana.

Muutamia taloudellisia vaikutuksia seuran toimintaa on myös luvassa loppuvuoden aikana, tiedotamme niistä jäsenistöä sisäisesti niin ikään kesäkuun aikana. Talouden kehitysohjelma ja siihen liittyvät talousprosessien kehitystoimenpiteet tullaan rakentamaan syksyyn mennessä, niistä myös luvassa lisää infoa myöhemmin.

Tilanne on edelleen akuutti ja tarve sekä toimintojen kehittämiselle että talouden vakauttamiselle ja jäsenmäärän kasvattamiselle on suuri. Jokainen voi osallistua näihin talkoisiin nappaamalla kaveri mukaan -hengessä uusia pelaajia mukaan tai jakaa seuran markkinointia sosiaalisessa mediassa. Yhdessä pystymme rakentamaan tulevaisuuteen entistäkin vahvemman Palokärkiperheen, joka kestää myös tulevaisuuden haasteet!