NJS hakee valmentajia innostavaan ympäristöön!
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 07.09.2021 10.00

NJS hakee valmentajia innostavaan ympäristöön!

Nurmijärven Jalkapalloseura hakee valmentajia tyttö- ja poikajoukkueisiin U10-U15 ikäluokkiin.

Nurmijärven Jalkapalloseura on alueensa suurin liikuttaja.

NJS tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuksia aina päiväkoti-ikäisestä pitkälle aikuisikään ja soveltuvasta jalkapallotoiminnasta aina kilpailulliselle tasolle saakka. Kaudella 2021 seuran edustusjoukkueet pelaavat Naisten Ykkösessä sekä Miesten Kakkosessa. Teemme seurana aktiivista yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa sekä huipputasolla liigatasolle saakka että grassroots toiminnan tasolla.

Seurassa työskentelee tällä hetkellä 6 päätoimista työntekijää, lähes kaksi sataa toimihenkilöä ja eri ikäisiä pelaajia seurassa on tällä hetkellä noin yhdeksän sataa.

Nurmijärven Jalkapalloseura hakee valmentajia U10-U15 ikäisiin, lapsuus- ja nuoruusvaiheen joukkueisiinsa sekä tyttö- että poikapuolella.

Tarkemmat joukkuevalinnat ja vastuut ratkaistaan yhdessä seuran valmennuksesta vastaavien kanssa.

Toivomme että olet kouluttautunut valmentajaurallasi mielellään UEFA C -valmentajaksi, UEFA C+ tai UEFA B -valmennuskoulutukset ovat plussaa.

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, etsimme erityisesti aktiivisia, innostuneita ja kehittyviä valmentajia ja koulutamme seurana myös aktiivisesti valmentajiamme.Tukenasi ovat seuran kokeneet valmentajat, mm. Tuomo Saarnio (Uefa Pro), Teemu Savukoski (Uefa A), Mikko Ranta (Uefa A) ja Asko Jortikka (Uefa B.)

NJS:n valmentajat ovat viimeaikoina päässeet hyvin myös urallaan eteenpäin, seurasta on kasvanut valmentajia aina liigatasolle saakka.

Pääset myös mukaan aktiivisesti kehittyvän seuran toimintojen ja valmennuslinjan kehittämiseen yhdessä seuran muiden valmentajien ja päätoimisten kanssa.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa seuran Valmennuspäällikkö Tuomo Saarniolle:

valmennuspaallikko@njs.fi

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Tuomoon saman sähköpostin kautta tai soittamalla:

041 443 0120 / Tuomo Saarnio

Hakuaika päättyy sunnuntaina 30.9. klo 22.00. Haastattelemme jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi mielellään pikapuolin.