NJS-NAISET LÄHELLÄ LIIGAKARSINTAA
Edustus NaisetJulkaistu: 24.09.2021 12.06

NJS-NAISET LÄHELLÄ LIIGAKARSINTAA

Kokemusta ja nuoruutta sopivassa määrin omaava Nurmijärven Jalkapalloseuran edustusjoukkue on tekemässä temppua, johon harva uskoi, kun Naisten Ykkönen huhtikuussa pyörähti käyntiin. 20 ottelun jälkeen kaksinkertaisessa 12:n joukkueen sarjassa jäljellä on enää kaksi kierrosta. Vasta toista kauttaan Ykköstä pelaava NJS istuu tiukasti liigakarsintaan oikeuttavalla kakkospaikalla.

Lauantaina 18.9. Palokärjet pyrähtivät Turkuun tuoden mukanaan jo kauden 13:n täyden potin. Sarjajumbo Turun Weikot jäi NJS:n jalkoihin 0-4-lukemin. NJS-maalareina kunnostautuivat Ella Leskelä, Alina Kosunen, Emmiina Taivassalo ja Heidi Hellgren. Laitapelaaja Waranya Chaimuk syötti maaleista kolme.

Neljäs peräkkäinen voitto toi NJS:lle nousun jo sarjan toiselle sijalle. Ainoastaan kaksi pistettä erottaa NJS:n johtopaikkaa pitävästä Oulun ONS:ista ja samalla suorasta liiganoususta. NJS:n kanssa tasapisteissä olevalla Pallokerho Keski-Uusimaalla on rasitteena heikompi maaliero ja NJS:ää kovempi loppuohjelma.

NJS-naiset ehtii nähdä vielä Klaukkalassa tositoimissa lauantaina 25.8., kun Naisten Ykkösen sijalla 11 oleva Haukiputaan Pallo saapuu Palokärkien vieraaksi. NJS:n kannalta pelissä on kovat piipussa, kun taas HauPa on jo ampunut haulinsa ja varmistanut putoamisensa Kakkoseen. Kunniastaan pelaavan HauPa:n ja unelmastaan taistelevan NJS:n ottelu alkaa Klaukkalan tekonurmella klo 14.

Paikalle toivotaan paljon innokkaita kuntalaisia kannustamaan Palokärjet voittoon.

Ottelu katsottavissa myös Solidsportin kautta:
NJS - HauPa - NJS Naiset (solidsport.com)