NJS, Klaukkalan Team Sportia ja Puma Finland jatkosopimukseen
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 08.11.2021 11.46

NJS, Klaukkalan Team Sportia ja Puma Finland jatkosopimukseen

Nurmijärven Jalkapalloseura ja Klaukkalan Sportia ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen.

Seuran varustetoimittajana jatkaa Puma Finland Oy.

”On hienoa saada jatkaa paikallista ja hyvin toimivaa yhteistyötä NJS:n kanssa. Myös Puman kanssa jatko on luontevaa, ja malliston päivittyessäkin tulemme palvelemaan seuran pelaajia pitämällä tärkeimpiä tuotteita saatavilla heti myymälästä, jolloin täydentäminenkin onnistuu mahdollisimman helposti”, kommentoi Klaukkalan Team Sportian Jukka Nyrövaara.

”Tulemme jatkossa profiloitumaan entistäkin vahvemmin paikalliseksi toimijaksi ja siksi on erittäin hienoa ja luontevaa jatkaa yhteistyötä Team Sportian kanssa. Palvelu ja avuliaisuus eri toiminnoissa on ollut hienolla tasolla ja yhdessä saamme varmasti rakennettua vieläkin vahvempaa nurmijärveläistä urheilua ja liikuntaa. Myös Puman kanssa jatkaminen on järkevää, niin joukkueetkin saavat hyvän jatkumon varustepuolella”, kertoo NJS:n toiminnanjohtaja Ilkka Junttila

NJS panostaa vahvasti paikallisuuden ja yhteisöllisyyden kehittämiseen toiminnassaan uuden arvo- ja strategiaprosessin mukaisesti.

Seura tulee olemaan jatkossa myös ensimmäinen yhdistys, joka tuo viestinnässään ja toiminnassaan esille ”Nurmijärveltä”-tunnusta osana entistäkin vahvemman paikallisuuden rakentamista.

Lisätiedot:

klaukkala@sportia.com

toimisto@njs.fi