Turvallisen harrastamisen teemakuukausi starttaa!
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 02.05.2022 12.00

Turvallisen harrastamisen teemakuukausi starttaa!

Nurmijärven Jalkapalloseurassa turvallinen harrastaminen on jokaisen oikeus ja haluamme olla turvallinen ja iloa tuottava harrastuspaikka kaikille. Seurassamme pelaajan hyvinvointi on aina etusijalla. Pyrimme viestimään toimintamme arvoista, toimintaperiaatteista sekä turvallisuudesta avoimesti ja siksi vietämme toukokuussa turvallisen harrastamisen teemakuukautta.

Toukokuun aikana tuomme näkyväksi seuran toimintatapoja ja ohjeistuksia turvalliseen harrastamiseen liittyen sekä kartoitamme harrastamisen ilmapiiriä niin pelaajille kuin vanhemmille ja toimihenkilöille suunnatuilla kyselyillä.

Ensimmäisenä ilmapiirikyselyyn pääsevät vastaamaan 10-18-vuotiaat pelaajat ja toivomme vanhemmilta kannustusta kyselyn täyttämiseen sekä tarpeen mukaan apua kyselyn teemojen pohtimiseen. Kysely toteutetaan nimettömänä.

Olemme julkaisseet seuran säännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille, ja ne ovat luettavissa seuran nettisivuilla osoitteessa https://www.njs.fi/seura/1989/saannot-lasten-ja-nuorten-kanssa-toimiville-tyontekijoille-j. Nämä säännöt auttavat vanhempia, lapsia ja seuran toimihenkilöitä tunnistamaan epäasiallista käytöstä. Siksi suosittelemme, että käytte nämä säännöt läpi yhdessä lapsenne kanssa.

Turvallisen harrastamisen teemoja nostetaan esiin niin seuran nettisivuilla kuin seuran kuukausikirjeessä, joten seuraathan NJS viestintää seuraavien viikkojen aikana. Ja muistathan, että voit aina olla meihin yhteydessä, mikäli kohtaat minkäänlaista epäasiallista käytöstä seuramme toiminnassa tai sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen.

Nurmijärven Jalkapalloseurassa voi kokea yhdessä olon hetkiä ja nauttia liikunnasta omana itsenä, ketään kiusaamatta ja nolaamatta. Meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle ja syrjinnälle.