Valtakunnallinen Futiskiertue potkaistiin käyntiin Maaniitun koululla 9.5.
Julkaistu: 10.05.2023 15.14

Valtakunnallinen Futiskiertue potkaistiin käyntiin Maaniitun koululla 9.5.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttomia liikunnallisia tapahtumia kolmenkymmenen alakoulun ja K-kaupan pihalla kesän aikana. Toukokuun tapahtumiin on kutsuttu paikalliset alakoulujen oppilaat ja myöhemmin kesällä luvassa on iloisia kauppareissuja asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille.

Futiskiertue-tapahtuman järjestämisestä Nurmijärvellä vastasivat yhteistyössä Nurmijärven Jalkapalloseura, K-ryhmä, Palloliitto sekä K-market Karppalan kauppiaat Sanna ja Rami Harju.

Maaniitun koulun kentälle saapui yli 350 oppilasta lähialueen alakouluista kisailemaan leikkimielisesti erilaisten jalkapalloaiheisten aktiviteettien parissa. Lapset osallistuivat innokkaasti pienpeleihin ja erilaisilla toimintapisteillä kävi iloinen kuhina koko tapahtuman ajan. Mukana menossa olivat myös jalkapallomaajoukkueiden maskotit Bubi ja Helmi sekä NJS:n oma Kärkikamu.

Päivän kruunasi lopuksi pelattu näytösottelu Maanitun koulun opettajien ja NJS tähdistön välillä. Tiukan pelin vei lopulta NJS:n nuoret tähdet lukemin 3-2.

Tapahtumaa ei olisi saatu toteutumaan ilman meidän upeita nuoria, jotka heittäytyivät täysillä mukaan lasten riemuun ja tekemiseen. Mukana oli pelaajia naisten ja miesten edustusjoukkueista sekä seuran nuoria nappulaohjaajia. Myös Kansallisessa liigassa sekä nuorten maajoukkueessa tällä kaudella pelaava Nette-Nina Hiltunen oli mukana täydentämässä kasvattajaseuransa huipputiimiä.


Suuret kiitokset kaikille mukana olleille oppilaille ja opettajille!K on Palloliiton pääyhteistyökumppani


Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.


Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18