​Otteluennakko Miesten Kakkosen kauden avausotteluun NJS-Atlantis FC
Julkaistu: 29.04.2022 13.00

​Otteluennakko Miesten Kakkosen kauden avausotteluun NJS-Atlantis FC

Vihdoin pitkä odotus on ohi ja harjoituskausi takana.

NJS:n miehet avaavat kautensa 2022 kotona Atlantista vastaan. Neljä edellistä kautta avausottelu on pelattu vieraskentällä. Vuonna 2018 Mikkelissä ja vastassa MP, josta kotiin 1-2 voitolla Tukiaisen Joonan ja Markuksen maaleilla. Vuonna 2019 sama vastus ja sama paikka, mutta tällä kertaa Mikkelistä kotiin tultiin 2-0 tappiolla. 2020 vei Tapiolaan Honka Akatemian vieraaksi, josta tuli myös 2-0 tappio. Viime kaudella Myllykoskella MYPA-NJS päättyi 0-2 Janar Georgin ja Aleksi Kilpeläisen maaleilla. Maalittomia 0-0 tuloksia ei ole siis nähty ja toisen joukkueen kahden maalin toteutuminen on ollut yleistä.

Joukkue pelasi harjoituskaudella yhteensä 12 ottelua, joista 11 harjoitusottelua ja yhden Suomen Cup pelin

Otteluiden saldona 4 voittoa, 3 tasapeliä ja 5 tappiota. Maalisuhde näissä peleissä on 20 – 19.

Voitot:
NJS - VJS 3-2

VJS - NJS 0-3

NJS - HJS 4-1

NJS - GrIFK 4-0

Tasapelit:

HJS 1-1

PKKU 0-0

Atlantis FC 2-2

Tappiot:

NJS - HIFK 1-3

PPJ - NJS 1-0

NJS - Gnistan 1-4

NJS - Honka Akatemia 0-2

NJS - JäPS 1-4 - Suomen Cup

Pelaajisto

Miesten edustuksen viime kauden pelaajistosta vaihtoi joukkuetta yhteensä yhdeksän pelaajaa. Isoimpina menetyksinä tällä tietoa voidaan pitää kapteeni Otso Knuuttilan, puolustaja Arttu Eerolan ja hyökkääjä Miro Salmisen poistumista joukkueesta. Otso PK-35, Arttu VIFK ja Miro FC Haka.

Tilalle vastaavasti on saapunut kahdeksan uutta pelaajaa ja tässä muutama nimi, jotka kannattaa laittaa suurennuslasin alle.

Mohamed Lassoued
Akseli Lehtojuuri

Denis Bäckström

Seuran omista nuorista tänä talvena mukana on ollut Lauri Pastinen, Tomi Grönthal, Eevert Katajala ja Niilo Viitanen. Pojat ovat pärjänneet erittäin hyvin joukkueen matkassa. Lauri ja Tomi ovat saaneet erittäin paljon myös vastuuta edustuksen peleissä. Jäämme näkemään lyövätkö pojat tällä kaudella itsensä läpi, jopa avaukseen asti.

Atlantis FC


Atlantis FC perustettu 1980 alkuun toki nimelle FC Norssi. Heidän kotikenttänänsä toimii tällä kaudella Pukinmäen nurmi. Joukkuetta valmentaa toista kautta peräkkäin Tommi Ekmark. Joukkue sijoittui viime kaudella Kakkosen A-lohkossa kolmanneksi.

Pisteitä 41 ja maaliero 48 – 24.

Viime kauden otteluissa Atlantis oli parempi molemmilla kerroilla. Ensin lukemin 0-3 Klaukkalassa ja myöhemmin 2-0 Pukinmäessä. Joukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa ja muutama uusi kova nimi löytyy joukkueesta, kuten Charles Katashira ja Mauro Severino. Suomen Cupissa Atlantis kohtasi HPS:n Pakilan tekonurmella. Peli meni aina pilkuille asti joissa Atlantis oli tällä kertaa parempi ja eteni jatkoon. Seuraavalla Cup kierroksella nähdään seuran sisäinen kohtaaminen, kun vastaan tulee Atlantis Akatemia.

NJS pääsee otteluun suhteellisen ehjällä kokoonpanolla. Varmuudella ottelusta poissa loukkaantumisten takia Jere Härkänen, Markus Laihanen, Nico Pyykölä, ja Leevi Saikkonen.

Poissa muuten ovat Rasmus Karvinen ja Vico Salminen (armeija), Hamza Lassoued (pelikielto 2 ottelua) ja Mikko Oinonen (opinnot).

Ottelu pelataan Klaukkalan tekonurmella lauantaina 30.4. kello 14.00. Tervetuloa kannustamaan Palokärkiä kauden avauksessa ja siitä iloisesti vapun viettoon!

Liput:
10€ - aikuinen

5€ - opiskelijat ja eläkeläiset

Alle 16-vuotiaat, sekä seuran pelaajat ja toimihenkilöt ilmaiseksi

Tapahtumassa myydään myös joukkueen ja seuran kausikortteja! Voit tutustua kausikortteihin myös verkossa osoitteessa puoti.njs.fi

Veikkaus tarjoaa otteluun seuraavat kertoimet:

NJS 4,30 – Tasapeli 4,60 – Atlantis 1,59

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18