Miesten Kakkosen avaus säilyi jännittävänä koko ottelun ajan
Julkaistu: 24.04.2023 18.54

Lauantaina pelattu kauden avaus päättyi tiukan kamppailun jälkeen harmilliseen 0-1 tappioon JIPPOa vastaan. Ottelu alkoi vierasjoukkueen hallinnalla, joka näkyi useana kulmapotkuina kohti Otso Knuuttilan vartoimaa kotijoukkueen maalia. Lopulta noin 25 minuutin pelin jälkeen A-lohkon parhaaksi puolustajaksi valittu Victor De Paula pääsee ampumaan tarkan laukauksen kohti palokärkien maalia, joka uppoaa vastustamattomasti verkon perukoille. Maalin jälkeen kotijoukkueenkin peli paranee ja tauolle siirrtytään NJS:n pienoisessa hallinnassa.

Toinen puoliaika jatkuu siitä mihin ensimmäinen jäi. Tasaisena vääntönä kotijoukkueen hieman hallitessa. Molemmat joukkueet luovat muutamia paikkoja. Nurmijärveläisten paras paikka syntyy Mirolle hyökkääjän viimeistely etutolpalta sujahtaa sivuverkkoon, mutta valitettavasti väärälle puolelle. Joensuulaisten hyökkääjä Terrence Smith osuu myös rohkealla saksipotkulla lopussa ylärimaan. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähdä ja viime kaudella toiseksi lohkossa sijoittunut JIPPO aloittaa kautensa voitolla.

Nurmijärveläiseen katsojajoukkoon oli etsiynyt pieni, mutta armottoman kova JIPPO:n fanijoukko, joka piti tunnelmaa yllä koko ottelun ajan. Toivottavasti seuraavaan kotiotteluun saadaan yhtä intohimoinen fanilauma kannustamaan Palokärkiä.

Suomen Cup alkaa 3 kierrokselta ja Miesten edustus pelaa seuraavan kerran pe 28.4.2023 klo 19.30 Suomen Cupin ottelun FC Futuraa vastaan Porvoon Pallokentällä.