Palokärki perhe saa uuden maalivahtivalmentajan
Julkaistu: 31.05.2023 13.50

Palokärki perhe saa uuden maalivahtivalmentajan

Seuralla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että olemme juuri palkanneet uuden maalivahtivalmentajan. Maalivahtivalmentajana aloittaa Heikki Haaraoja heti elokuun alusta ja hän aloittaa samalla myös B-tyttöjen vastuuvalmentajana. Seuran valmennuslinjan mukaisesti maalivahtivalmennuksen piiriin seurassa kuuluvat kaikki 10 vuotiaat ja sitä vanhemmat pelaajat.

"Onpa todella mukavaa että tämä minun haaveilemani mahdollisuus tehdä maalivahtivalmennusta onnistuu. Odotan jo innolla töiden aloittamista NJS organisaatiossa ja työskentelyä mm. maalivahtivalmentaja Petri Pyhällön kanssa. Meillä on aikaisempaa kokemusta yhdessä toimimisesta. " kertoo uusin palokärki perheen kokoaikainen valmentajamme.

"On hienoa , että Heikki saatiin seuraamme ja uskon että maalivahtien tulevaisuus näyttää entistä lupaavammalta. Heikillä on huippupelaajan UEFA B ja UEFA Maalivahti- C tason koulutukset sekä liikuntaneuvojan tutkinto, saamme varmasti hyödynnettyä hänen asiantuntijuuttaan seuran maalivahti ja pelaajien valmennuksen kehittämisessä", kertoo puheenjohtaja Sirpa Laukala. "Heikki on tuttu seuran maalivahdeille KessuGloves firmansa ja maalivahtileiriensä ansiosta", jatkaa Laukala.

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18