NJS kahdeksan joukkoon Suomen Cupissa!
Edustus NaisetJulkaistu: 04.07.2024 08.50

NJS kahdeksan joukkoon Suomen Cupissa!

Cup-arpa vei keskiviikkona NJS:n naisten joukkueen viidennellä kierroksella Nummelaan pelaamaan kolmannessa divisioonassa pelaavaa paikallista NuPS:aa vastaan.

NuPS oli aiemmilla kierroksilla pudottanut toisessa divisioonassa pelaavat Gnistanin ja HPS/2:n, joten mikään helppo iltapuhde ei ollut tiedossa. NJS:lla oli myös hieman kokoonpano-ongelmia, minkä vuoksi mukaan kutsuttiin T09-tytöistä Aino Seppänen haistelemaan edustusjoukkueen tunnelmaa sekä lainalle ennestään tuttu Kaisa Kulmala (ex-Ranki), joka on pelannut NJS:ssa aiemmin useammalla kaudella ja päävalmentaja Pauliina Miettisen laajan verkoston avulla nykyään MPS:ssa pelaava Krista Dahlberg, jolla on myös liigakokemusta aiemmilta vuosilta.

Ottelusta tuli juuri niin tasainen ja tiukka, miten oli odotettu. Molemmilla joukkueella oli muutama hyvä maalipaikka, joista hyvin pelanneet maalivahdit ja uhrautuvat puolustajat selvisivät. NuPS pääsi kertaalleen yrittämään kahdesti peräkkäin läheltä lähes tyhjään maaliin, mutta NJS:n puolustajat torjuivat molemmat yritykset. Vielä lisäajan viime minuuteilla pallo pyöri vaarallisesti NuPS:n maalilla, mutta lopulta pallo päätyi NuPS:n maalivahdin Heta Karjalaisen käsiin.

Ottelun päätyttyä tasan, ratkaisu jouduttiin hakemaan rangaistuspotkuilla. Kun NJS:n maalivahti Sini Kyllönen torjui NuPS:n ensimmäisen laukauksen muiden NuPS:n laukausten onnistuessa ja NJS:n Krista Dahlberg, Elizaveta Svintenok, Tytti Kemppainen ja Paula Kantelinen onnistuivat ja Louisa Gühr laukoi ylärimaan, niin mentiin jatkopalloille. Siellä NJS:n Kaisa Kulmala ja Dolma Gurung onnistuivat varmasti. NuPS:n viimeisen pelaajan laukoessa ohi rangaistupotkukilpailu päättyi NJS:n voittoon 5-6.

Näin NJS on selvittänyt tiensä Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle kahdeksan parhaan joukkoon, jossa se on mukana seitsemän liigajoukkueen kanssa. Lisäksi parhaana kakkosdivisioonan joukkueena NJS on selvittänyt tiensä Regions’ Cupin välieriin, jonka voittajat kohtaavat Regions’ Cupin finaalissa Tammelan stadionilla 20-22.9.2024.

Suomen Cupin kuudennella kierroksella NJS kohtaa PK-35 Vantaan, joka voitti omassa ottelussaan HJK/T18 lukemin 0-4. Ottelu pelataan Klaukkalassa heinä-elokuun vaihteessa. Tarkempi ottelupäivä selviää lähiaikoina.

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18